Hella Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 ajde sad tzv sceno razlaz da koja objasni https://www.youtube.com/watch?v=LsXzOYg931A
roksi Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 ajde sad tzv sceno razlaz da koja objasni himna.
Frank Pembleton Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Beogradski pank ’n’ Roll bend S.U.S. , nedavno je objavio na svom youtube kanalu pesmu "A ja sam voleo", koja je produžena verzija one koja je objavljena na kompilaciji "Tako mlad i tako čist", gde su različiti bendovi obradili pesme grupe Novembar iz Niša. Ljubavni tekst u originalu, S.U.S. je promenio u isto tako pesmicu o ljubavi dva muškarca ili o nagonima jednog sveštenika i mlađanom dečaku. Ko kako shvati. I jedni i drugi su u pravu. Oni treći koji ne kapiraju nisu u pravu :-) Novembar je Studeni studeni?
Velocipede Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Novembar je Studeni studeni? Samo polovina, ali i bukvalno :)
ToniAdams Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 ajde sad tzv sceno razlaz da koja objasni https://www.youtube.com/watch?v=LsXzOYg931A ovo, zapravo, ponovo lici na nesto.
Takeshi Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 joj jabi pobio sve koji tako pevaju ja bi sve koji u masteringu ovoliko budze visoke tonove.
ultra plasticni Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Emo rege. Zakasnela evolucija lovers rocka
ToniAdams Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 a nema to veze sa regeom. da vam neko pusti na radiju, i da ne znate o kom se radi, nema sanse da bi rekli, e to je rege ovo sad pevusi da navata cice, sto je takodje legitimno.
stajebrebilo Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Bio na svirci Moonshine aligators-a, rockabilly/surf/punk rock - Ventures, Ramones, Chuck Berry, Johnny Cash... Odlicna svirka, uvezbani, pozitivna atmosfera, umesto basa je kontrabas. Inace ne idem puno na svirke, mozda sam tim vise odusevljen. Za svaku preporuku.
Recommended Posts