March 31, 201510 yr Žalim što moram da se promovišem na ovaj način, ali drugi mediji su mi nedostupni, tako da evo, naša mala posveta Bauhausu, Edu Vudu i čemu sve ne... Edited March 31, 201510 yr by zzzzz
April 1, 201510 yr primetio sam novi spot za OPO koji se očito povampirio. zastrašujuće jezivo. To je onaj sto svakih par godina resetuje bend?
April 2, 201510 yr Po preporuci prijatelja iz Slovenije https://www.youtube.com/channel/UC2OL50ZYUVENirZ-t07i-3g
April 2, 201510 yr primetio sam novi spot za OPO koji se očito povampirio. zastrašujuće jezivo. +1 https://www.youtube.com/watch?v=DVPa408YgDc robert n 3 days ago mene bole oci kad gledam ovaj spot! cemu ovo prevaziceno rostiljanje, ove namrstene beznadezne srpske face, ova bezidejnost videa (mlataranje instrumenata negde u polju). pa ljudi, vi imate 40 godina i napravili ste OVO! Edited April 2, 201510 yr by Hella
April 2, 201510 yr Kako se čuju kad im kablovi nigde nisu zabodeni? :o edit: basistkinja čas ima, čas nema kabl :o Edited April 2, 201510 yr by ljakse
April 2, 201510 yr Ovi bi u kombinaciji sa ,,Dža ili Bu,, predstavljali trajno rešenje za poljuljane odnose sa 'rvatima... Pošaljemo ih tamo u paketu na letnju turneju širom lepe...i rešena stvar. Nakon toga i albanci bi dobrano obratili pažnju na ponašanje.
April 2, 201510 yr Kako se čuju kad im kablovi nigde nisu zabodeni? :o edit: basistkinja čas ima, čas nema kabl :o Nije to kabl. To je uzemljenje :) Kada ima kabl mirna je. Kada nema, trese se.
April 2, 201510 yr Pokušao da ipak odslušam do kraja. Ugasio sliku i izfržao dok nisam čuo "jezikom mi prebroj plombe sve."
April 2, 201510 yr inace steta za 'opo' secam se kada su se pojavili sa prvim albumom, za to vreme, u nasoj zemlji, bilo je odlicno. produkcijski, melodicno, a moglo je da prodje i napolju. onda se pojavio drugi album [ne secam se vise] koji je skoro bio na ivici ovoga sto sada rade. svaki sledeci, nisam hteo ni da cujem.
April 2, 201510 yr ovo sada prvi put cujem, slucajno naleteo malopre kada sam trazio 'autopark. na prvu loptu zvuci super, podseca malo i na "zenski" darkwood dub.
April 2, 201510 yr inace steta za 'opo' secam se kada su se pojavili sa prvim albumom, za to vreme, u nasoj zemlji, bilo je odlicno. produkcijski, melodicno, a moglo je da prodje i napolju. onda se pojavio drugi album [ne secam se vise] koji je skoro bio na ivici ovoga sto sada rade. svaki sledeci, nisam hteo ni da cujem. Prvi je bio iskreniji, ali naivniji. Drugi po meni odlican u svakom pogledu. Sve posle toga za zaborav.
April 2, 201510 yr Pokušao da ipak odslušam do kraja. Ugasio sliku i izfržao dok nisam čuo "jezikom mi prebroj plombe sve." nije lako napisati ljubavnu pesmu