Takeshi Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 (edited) taze spotovi Edited December 22, 2014 by Takeshi
Hella Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 kakva je ovo podrška vučićevim merama siromaštva Neka ljubav vuče stvariNema love al’ ne mari Ionako sve što vredi Lova ne može da sredi
Takeshi Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 kakva je ovo podrška vučićevim merama siromaštva ima i o tadicu. -_- Još jedan propada plan, ako ne posvetiš mu svu svoju pažnju.
Hella Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 ok možda bi mi bilo manje grozno da nema onog ljubitelja rasističko pedofilskih viceva iz štutgart onlajna a za drugi spot jbg bend koji sebi dozvoli guzicu u spotu je zreo za penziju
slepa živana Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 kakva je ovo podrška vučićevim merama siromaštva baš sam sinoć pomislila, ovo se nekima neće dopasti... i prvo si mi ti pao na pamet.
steins Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 (edited) Sad gledam na Rtsu Svi na pod i nešto ne mogu da se otmem utisku da su oni promenili pjevačicu? Zašto? Sad vidim da im je nova pevačica ćerka Madam Piano?! Vatafak!!! Edited February 9, 2015 by steins
ToniAdams Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 (edited) verovatno su se razisli sa prethodnom :( elem, ne kapiram ovaj artan lili, meni teska bulja a svi kace po fezbuku, nekidan i asik :( Edited February 9, 2015 by ToniAdams
Tihajeza Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Sad gledam na Rtsu Svi na pod i nešto ne mogu da se otmem utisku da su oni promenili pjevačicu? Zašto? možda zato što je imala glasić ko pilence na izdisaju?
wayfaring stranger Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 (edited) elem, ne kapiram ovaj artan lili, meni teska bulja a svi kace po fezbuku, nekidan i asik :( +1 za misljenje -1 za ashika Edited February 9, 2015 by wayfaring stranger
wayfaring stranger Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Ne da mi da editujem gornji post. Domaci? Ex-Yu svakako.
steins Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 možda zato što je imala glasić ko pilence na izdisaju?Meni je to sasvim OK zvučalo za muziku koju sviraju. Plus što, makar po ove tri pesme što sam čuo i ova nova pevaljka nešto mnogo ne dominira a i kopira prethodnu. No, sačekaću neku originalnu stvar u njenoj izvedbi pa ću vidjeti.
אַף אֶחָד Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 (edited) otkrio pre neki dan. muckalica svega i svacega, al ima neku ok energiju i leglo mi bas na trenutno raspolozenje i kao muzika za trcanje. jel se primilo po bgd? vidim da su svirali tu prosle godine? edit: btw, i meni ovaj artan lili totalno bezveze i dosadan. Edited February 23, 2015 by chandra
Musky Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=YX6rb2Cnm_8 serem se na rege... Edited February 25, 2015 by Musky
Recommended Posts