December 23, 201410 yr kakva je ovo podrška vučićevim merama siromaštva Neka ljubav vuče stvariNema love al’ ne mari Ionako sve što vredi Lova ne može da sredi
December 23, 201410 yr kakva je ovo podrška vučićevim merama siromaštva ima i o tadicu. -_- Još jedan propada plan, ako ne posvetiš mu svu svoju pažnju.
December 23, 201410 yr ok možda bi mi bilo manje grozno da nema onog ljubitelja rasističko pedofilskih viceva iz štutgart onlajna a za drugi spot jbg bend koji sebi dozvoli guzicu u spotu je zreo za penziju
December 23, 201410 yr kakva je ovo podrška vučićevim merama siromaštva baš sam sinoć pomislila, ovo se nekima neće dopasti... i prvo si mi ti pao na pamet.
February 9, 201510 yr Sad gledam na Rtsu Svi na pod i nešto ne mogu da se otmem utisku da su oni promenili pjevačicu? Zašto? Sad vidim da im je nova pevačica ćerka Madam Piano?! Vatafak!!! Edited February 9, 201510 yr by steins
February 9, 201510 yr verovatno su se razisli sa prethodnom :( elem, ne kapiram ovaj artan lili, meni teska bulja a svi kace po fezbuku, nekidan i asik :( Edited February 9, 201510 yr by ToniAdams
February 9, 201510 yr Sad gledam na Rtsu Svi na pod i nešto ne mogu da se otmem utisku da su oni promenili pjevačicu? Zašto? možda zato što je imala glasić ko pilence na izdisaju?
February 9, 201510 yr elem, ne kapiram ovaj artan lili, meni teska bulja a svi kace po fezbuku, nekidan i asik :( +1 za misljenje -1 za ashika Edited February 9, 201510 yr by wayfaring stranger
February 10, 201510 yr možda zato što je imala glasić ko pilence na izdisaju?Meni je to sasvim OK zvučalo za muziku koju sviraju. Plus što, makar po ove tri pesme što sam čuo i ova nova pevaljka nešto mnogo ne dominira a i kopira prethodnu. No, sačekaću neku originalnu stvar u njenoj izvedbi pa ću vidjeti.
February 23, 201510 yr otkrio pre neki dan. muckalica svega i svacega, al ima neku ok energiju i leglo mi bas na trenutno raspolozenje i kao muzika za trcanje. jel se primilo po bgd? vidim da su svirali tu prosle godine? edit: btw, i meni ovaj artan lili totalno bezveze i dosadan. Edited February 23, 201510 yr by chandra
February 25, 201510 yr https://www.youtube.com/watch?v=YX6rb2Cnm_8 serem se na rege... Edited February 25, 201510 yr by Musky