January 26, 201312 yr ^^^^^ zbog pravoslavlja ili ... znam dvojicu od trojke gore spomenutih i ne zna u cemu se sastoji njihov zlocinacki poduhvat.Kada smo vec kod Bjesova, preporuka svima koji nisu slusali, album Zaovdeilizaponeti.
February 7, 201312 yr fakjea!(jel to onaj koncert koji sam propustila :D)nije. to je sledeći koji ćeš da propustiš ;)
February 7, 201312 yr nije okacen Hold this way?? jedna starija stvar koja je dobila spot i koja ce konacno biti objavljena na novom albumu...http://www.youtube.com/watch?v=Y9hr_7bENOM Edited February 7, 201312 yr by spina
February 7, 201312 yr izvinjavam se............................svim antenama na repetitoru.... Edited February 7, 201312 yr by spina
February 7, 201312 yr fala, ne slusam... ako stavljas eyesburn u kos sa van gogom i ostalim sranjima, imas problem onda...
February 7, 201312 yr posto sam dobio nadimak zbog eyesburna (isao sam i na koncerte i sve) i slusanja rege muzike imam pravo da stavim tacku na ovu raspravu - eyesburn je govno od benda. van gog barem mogu da slusaju devojcice u pubertetu ali eyesburn je neslusljiv. eto... Edited February 7, 201312 yr by kojot