assück Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 pesma u originalu kida. lepo da su je se setili
assück Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 ne znam ko je Marinko, ali onaj veliki djitrista u pozadini mi je bivsi kolega sa faxa :)
assück Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 kao Sean Connery i Dragan Nikolic je - godine i seda brada ga prolepsavaju koliko je ovo jebena rstvahttp://www.youtube.com/watch?v=OsJpC2-i0Fo
Skyhighatrist Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Ceo taj album je vr'Jos uvek imam kasetu
slepa živana Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 na čudan način mu je evoluirao glas. kao da je u međuvremenu bio šlager pevačjesu bjesovi iz g. milanovca?
djeneralche Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Ceo taj album je vr'Jos uvek imam kasetu Najbolji na SH ikad
sherman Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 ne znam ko je Marinko, ali onaj veliki djitrista u pozadini mi je bivsi kolega sa faxa :)Tilt? radio kao obezbedjenje na akademiji par godina pre nego je zatvorenajesu bjesovi iz g. milanovca?a ha, iz Milana subravi sa Rudnikameni su Bjesovi ubedljivo najbolji srpski bend. posle Bajage, naravno
Mp40 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 ja ih najvise volim na Best of Vladika Nikolaj Velimirovic tribute albumu.
sherman Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 nisam ni sumnjao da ces se ti javiti.mnogo mrzis, nije ti to dobro ni za ten ni za liniju
assück Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Tilt? radio kao obezbedjenje na akademiji par godina pre nego je zatvorenajes, sreo sam ga jednom tamo kada smo svirali a i od njega smo valjda svojevremeno uzeli neku glavu za prostoriju
Dr Arslanagić Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 ja ih najvise volim na Best of Vladika Nikolaj Velimirovic tribute albumu.Ако је уопште битно, Горан Марић није био члан Бјесова када је снимао Песме изнад истока и запада. Али је дефинитивно најгори зликовац којег је овај народ изнедрио, заједно са Драгом Сенићем и Дејаном Вучетићем.
Recommended Posts