henrik larsson Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Moguće je i da ne slušaš takvu muziku.
steins Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=BrSRnvSjU8Mko je ovo? meni interesantno (u minimalnim dozama)Nisam neki fan, ali dobar je spot.http://www.youtube.com/watch?v=fOnUppWkmZA počeli preterano da ludijaju. ja ih svakako volim, al bi mi bili bolji da su ostali na nivou prva 2 albuma. zaboravila sam da izvestim o novom broju jelen top 10, verovatno pod utiskom briljantnih nastupa jadranke jankovic i jednog od brace kovac, nikako da zapamtim ko je ciji muz, ovo je bio roman, cini mi se. prva srpska dzejdzej je kraljica, kao i uvek, samo nije nijednom pomenula lemija, to mi bas krivo.potvrdjena mi je pretpostavka da blokaut sada svira hardrok, da sam moron sto sam propustila da vidim rebel star u bgd, da je kiza radovic slatkis, da ddab upotrebe otprilike 0.01 napora da "osavremene" stare hitove, da popecitelje ne mogu da slusam, kao uostalom i 85 posto onoga sto se emituje u ovoj divnoj emisiji.meni jelen baš onako lego - bio sam u takvom raspoloženju. A pravo sam se iznenadio kad sam video onaj Plejboj reunion :o kakav je ono bio koncert?PS Presing sa onim kretenskim imenima pesama - Zvona se uklapaju sa suncem - trebala mi cela pesma da ukapiram ovaj refren :D
steins Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 (edited) ajd nek neko napiše koju o ovom bendu Grate - ne mogu da nadjem ništa o njima na netu.Golub u njiobom spotu Edited December 9, 2012 by steins
Hippie Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 počeli preterano da ludijaju. ja ih svakako volim, al bi mi bili bolji da su ostali na nivou prva 2 albuma.+1..... razocarana, a obozavala sam ih... u Acu sam bila totalno zaljubljena.. bas su mi nekako obelezili poslednje godine koje sam u Srbijici provelahttp://www.youtube.com/watch?v=H5gD9QTsfwg
steins Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 +1..... razocarana, a obozavala sam ih... u Acu sam bila totalno zaljubljena.. bas su mi nekako obelezili poslednje godine koje sam u Srbijici provelahttp://www.youtube.com/watch?v=H5gD9QTsfwg oh, moj najomiljeniji rif koji je ikad napravio. :D Aca je jedan neverovatno talentovan momak i sveukupni superlik s kojim je zadovoljstvo družiti se.
Hippie Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 (edited) Aca je jedan neverovatno talentovan momak i sveukupni superlik s kojim je zadovoljstvo družiti se.nikad mi to nije uspelo jer sam imala uuuuzasan crush na njega i mrzela sam sebe zbog toga..kako god, i kolko god da ga je muzika odnela negde gde nije bas trebala -- Aca je sjajan momak, indeed.... nema puno takih Edited December 10, 2012 by Hippie
luba Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 a tko su bag of dicks?spektakl zvuce ove cetiri stvari.
assück Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 mislim da je to projekat recimo novog basiste tough guys of america. nemoj me drzat za rec
holden kolfild Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 (edited) mislim da je to projekat recimo novog basiste tough guys of america. nemoj me drzat za recjeste, filip (tough guys of america i rough blue) i vlada iz smajsera. Edited December 16, 2012 by holden kolfild
luba Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 hvala obojici. racunam da ulazim u krizu srednjeg doba, samo drekavce poput onih iz mladosti slusam u poslednje vreme.
ToniAdams Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 nema ti to veze sa godinama. ja sam ti jedan od najmladjih ljudi na svetu pa isto volim drekavce iz tvoje mladosti.
assück Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 za toncija (koji zna) i ortake (koji ne znaju)
batticuore Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 a tko su bag of dicks?spektakl zvuce ove cetiri stvari.Bravo za momčad. Sjajno!***Moram Repetitor već jednom da pogledam uživo, maiku mu.
Recommended Posts