Jump to content
IGNORED

Domaci bendovi

sherman

Recommended Posts

Posted

jadan basista, nikako da ga uvati kamera.nadam se da im je pauk odneo kola dok su snimali ovo... ijo ooo

Posted
Ovaj video i pesma, vlasništvo je Oficijalnog kanala PROPAGANDA 117.ZABRANJENO je reuplod-ovati na svoj licni kanal zbog kršenja autorskih prava
:isuse:
Posted

uh.mislio sam da ne moze gore od Nekih Paora, i onih zbogsvetskekrizenemamzarizle i onih sto celu noc i celi dan jedu govna po Adiuh.

Posted

zaboravila sam da izvestim o novom broju jelen top 10, verovatno pod utiskom briljantnih nastupa jadranke jankovic i jednog od brace kovac, nikako da zapamtim ko je ciji muz, ovo je bio roman, cini mi se. prva srpska dzejdzej je kraljica, kao i uvek, samo nije nijednom pomenula lemija, to mi bas krivo.potvrdjena mi je pretpostavka da blokaut sada svira hardrok, da sam moron sto sam propustila da vidim rebel star u bgd, da je kiza radovic slatkis, da ddab upotrebe otprilike 0.01 napora da "osavremene" stare hitove, da popecitelje ne mogu da slusam, kao uostalom i 85 posto onoga sto se emituje u ovoj divnoj emisiji.

Posted

Novi Rjepetitor realno jebe mamad.

Posted

ova mi stvar najsuperijahttp://www.youtube.com/watch?v=ihjSNooCLmk

Posted
+1teks pogotovo.
:D
Kupite/besplatno skinite album: www.repetitor.bandcamp.com
Posted

Ovo sto sam do sad cuo od Repetitora mu dodje kao neki pandan forumskim uanlajnerima. I mozda ja nisam normalan, ali malo me suvise podseca na Sarlo, pri cemu su potonji dakle 30 godina sveziji i originalniji. Jbg, necu biti prvi koji misli da su Repetitor vecite nade nove srpske scene i ne mnogo vise od toga.