Jump to content

Domaci bendovi

Featured Replies

2511317901-1.jpgEx>Misha od 1997. snima albume u kućnoj produkciji služeći se raspoloživim sredstvima. Osam snimljenih albuma su svaki put isticali neki aspekt autorovog zvuka, od čisto akustičnih albuma, do raznih oblika gitarskog-elektro mešanja. Ničija zemlja između kantautorskog pristupa i one-man-band-a, ispovednog tona i parodije, ekonomskih zanovetanja i političkog nadrealizma, dobro je već izgažena.Koncerti, doduše retki, takođe se izvode pomoću štapa i kanapa ali mogu da postanu pravi performansi.Osim toga treba primetiti da je Ex>Misha dugo već prisutan u raznim bendovima. Čelik promet je jedan od njih.Od danas, 30.07.2010, u 00:01h samoironično nazvan album If You Don't Know Me By Now zvanicno je izdat i može se besplatno pribaviti u različitim formatima na http://exmisha.bandcamp.com/ !
:lolol: šta će njemu pankerska zurka?
:lolol: šta će njemu pankerska zurka?
kontra-Elvis
2511317901-1.jpg
Lepo je ispala na ovoj slici.
dada iz oružjem?
dada iz oružjem?
Ma jok - Miša je ispala super.

bah, procito salmon dub pa mi proradio zeludac

Toni, oprosti :(

Meni ovo valja.
Valja, valja!

Misha car!Sloboda za Mishu!I za EX - Mishu! :Hail:

feist?

OK, dosta zajebancije, Stuttgarti izlaze iz letnje ilegale:“AKTO“ Festival of contemporary arts, BITOLA (MK), petak, 13. avgustKO ZNA GDE, ali smo sigurni da je SREMSKA MITROVICA, 21. avgustPOZZ SVIMA