Jump to content
IGNORED

Domaci bendovi

sherman

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Hahahahahahaha pa posle neka kazu da velike korporacije ne podrzavaju mlade bendove i razvoj muzike u Srbiji!

Posted

pa vi tek sad otkrivate najveci hit???Napravio covek sebi listu, emisiju, festival... voli da svira svoju bosansko-sumadijsku verziju The Culta a nije imo gde...Eto, sad ima!Zamisli koji je to nivo iskompleksiranosti i jadiluka...

• 1 month later...
Posted (edited)

Petar Živić? Klinac iz kraja! Pravi mali Borčanac. Pre neki dan je odvalio tako genijalnu foru, da se još smejem...Svidja mi se ovaj bend još pre prvog slušanja.edit: opa bato, surf! strava!ili što bi amerikanci rekli awful!se tako beše kaže strava na engleskom? :unsure:

Edited by McCabe
Posted (edited)

awesome je strava, awful je uzas

Edited by jimi
Posted (edited)

pera i ja idemo u istu kafanu :)

Edited by holden kolfild
Posted
awesome:DE to je Petar odvalio! Smejem se i dalje.
:lol: :lol:
Posted

ne znam ko je živić, ali bubnjarica je iz benda "metak za zlikovca" i razvaljuje...doći će se 26-og sigurno.

Posted

OK, jes da su mi svi ostali clanovi stranci, ali posto je moj bend/projekat, moze da prodje i kao "domaci bend" a na kraju krajeva, prvi album se i nasao na nasem trzistu preko REX-a...No evo prvi teaser za novi CD:http://www.youtube.com/watch?v=nhPXE86J5ZU

Posted

threesome u sredu uvece u 01h na mikserumada ima tu jos toga da se vidi22h kriske23h ola horhe24h repetitor01h 3some

Posted

ja se nadam da cu se naterati da odemopskurno vreme za moje staro dupe, ali to mi je mozda i jedina prilika u skorije vreme