gospa buba Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ја мислим да је тако нешто сасвим реално могуће, чак и ако се није стварно десило.kod nas je sve realno moguce, u tome i jeste fora.josh od kad je simic mr zeljko maznjavao escajg, otvoren je prolaz u novu dimenziju ^_^
Ryan Franco Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Sve ima smisla, jasno je kao dan da su Idoli bili u republickoj sluzbi, a ne saveznoj.Btw. deo sa Colinim Smile albumom je nenadmasan :D
Dankan Ajdaho Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ali ovo mi je ulepšalo dan. U stvari, šta dan. Nedelju.
John Coltrane Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 ovaj citat mi je priceless: za pesmu „Lipecvatu” angažovao čak tri profesora Muzičke akademije i jednog profesora knjževnosti da pomognu Bregoviću da je osmisli.
MocaVukotic Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 zar nije brega napravio lipe cvatu za biseru veletanlić (ili tako nekog) još 70-ih, samo se drugačije zvala? kasnije samo promenio tekst za dugme.
Ras Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Jadranka Stojaković.Šta ću, nano dragi mi je ljutdrugoga sam pogledala jaako sam ga pogledalaja mu nisam ruku dalanisam nisam aaaaa...
MocaVukotic Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 e to. ne znam otkud mi bisera pala na pamet...
расејан Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Jadranka Stojaković.Šta ću, nano dragi mi je ljutdrugoga sam pogledala jaako sam ga pogledalaja mu nisam ruku dalanisam nisam aaaaa...
расејан Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 (edited) Ne kapiram, šta mu je dala (odnosno nije)?Па мислим да је поента песме што му није дала. Чак ни руком.У ствари, вредело би једном проанализирати езоповски језик поп музике, чак без обзира на језик(*). Све ми се чини да би ту било матАријала... на томе би, колега, могло и да се магистрира.Јер, која је то разлика између "моја" и "моја сва"? Шта оно фали у првом случају? И зашто се у поп/рок песмичуљцима љубав никад не пружа, не указује итд... него даје. Наравно да је и публика, макар интуитивно, знала шта је баснописац хтео да каже.(*) сад тек видим како ово звучи :). елем, хтедох касти да ни у енглеском није боље... "every inch of my love", a? <_< Edited January 27, 2010 by расејан
Ras Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Pomislio sam da nisam možda pogrešio navodeći tekst onako po sećanju (te otud boldovano).
johnnioza Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 kralj čačka će, ako uspe da izda album ove godine kao što je najavljeno, biti ponosni vlasnik najboljeg domaćeg izdanja u 2010-oj. uopšte ne vidim ko bi mogao da mu bude konkurencija.prikaz koncerta od pre par dana
holden kolfild Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 kralj čačka će, ako uspe da izda album ove godine kao što je najavljeno, biti ponosni vlasnik najboljeg domaćeg izdanja u 2010-oj. uopšte ne vidim ko bi mogao da mu bude konkurencija.prikaz koncerta od pre par dana bas mi je zao sto nisam dosao. dva ili tri puta sam ga slusao, kralj je potpuni car. btw, odlicna recenzija (kao i uvek :) )vidim da je i publika bila u elementu
johnnioza Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 kralj je carkakva degradirajuća komparacija :D
holden kolfild Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 kakva degradirajuća komparacija :Dmislim da sam mu to i rekao na nekom koncertu dok sam shorao u vidno alkoholisanom stanju
Recommended Posts