Lezilebovich Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Mislim da je sve krenulo sa sajta urbana srbija, bar je to zaključak nakon 5 minuta mog istraživačkog novinarstva
gospa buba Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 (edited) aaaa. chuvajte se i keve i caleta i baba cvetanke. svi su njihovi. resistance is futile :ph34r:da se nisu zaneli malo matorci? mislim, dosadno u tim lojanicama, ochigledli ^_^mada je lepo sto se pominju imena, sad ocvale dobrostojece zvijezde mogu da ih tuze za uvredu svega. pa da vidimo ko ce da uzme kintu :lol:ps. a nishta o precednichkim sovjetnicima :o deda ziko, dajde malo i sovjetnike Edited January 24, 2010 by thermal bug
Mad Preacher Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 ovo je patka mite vojnova. isto kao i ono o prvom srpskom superherojskom filmu. mora se priznati da je duhovit.Vojnov i (z)Ivan Velisavljevic
Lezilebovich Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Podseca na Ilegalne Poslasticarne i foru sa Divcem i Zabavnikom ... čini mi se da je bila još jedna bolja patke, al' sad ne mogu da se setim koja...
nemoderisani Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 (edited) Kralj Cacka! Odlicna tematika tekstova i svira gitaru kao zmaj. Jedan od favorita.myspace.com/kraljcacka Edited January 24, 2010 by nemoderisani
slepa živana Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Podseca na Ilegalne Poslasticarne i foru sa Divcem i Zabavnikom ... čini mi se da je bila još jedna bolja patke, al' sad ne mogu da se setim koja...bila je ona sa kafanom 'osama' u blizini američke ambasade i bilo je ono sa hrvatskim registarskim tablicama na magnete za bezbrižno letovanje u hrvatskoj :)
Pera Zeka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 (edited) Tankosava, pa ti ispade kuma topica. Edited January 24, 2010 by Pera Zeka
bup Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Kao da nema dovoljno kretenskih i beskorisnih vesti koje su istinite, sada imamo i konceptualne umetnike koji smišljaju lažne.
gospa buba Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Kao da nema dovoljno kretenskih i beskorisnih vesti koje su istinite, sada imamo i konceptualne umetnike koji smišljaju lažne.pa dobro, doterivanje do apsurda je jedino sto preostaje u toj konfiguraciji.a i zabavno je
Pera Zeka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 to samo ceko cujem, sta bi mi pros' svet bez ovaki stvari
slepa živana Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Kao da nema dovoljno kretenskih i beskorisnih vesti... taman shodno broju kretena i beskorisnih ljudi!
Indy Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Kao da nema dovoljno kretenskih i beskorisnih vesti koje su istinite, sada imamo i konceptualne umetnike koji smišljaju lažne.Ideja da služba bezbednosti "kreativno pomaže" umetnike presahle inspiracije je dostojna 1 orvela.
Д Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ја мислим да је тако нешто сасвим реално могуће, чак и ако се није стварно десило.
bup Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 ne znam, jako mi je jalovo sve to. sve je virtuelno, i vest, i ti ljudi o kojima govori, i naše reakcije. ništa nije stvarno ni opipljivo. koja je poenta. dokoni internet ljudi seruckaju i klibere se.
Recommended Posts