Jump to content
IGNORED

Domaci bendovi

sherman

Recommended Posts

Posted
On 2. 12. 2024. at 1:17, Roger Sanchez said:

Himna Uništa.

Posted

Čuh pre neki dan na radiju. Retko kad me neki domaći uradak ovako pozitivno iznenadi ...

• +1 2
Posted

Nisam ljubitelj Sajsine muzike,  cenim je kao dobrog lika.
Ipak, ova pesma joj je sasvim drugačija, uhvatio na radiju i uhvatila ona mene, pa je delim okolo

• 2 weeks later...
Posted

Najava trećeg albuma nakon 28god diskografske pauze. Nadajmo se da će neko remasterovati prva dva i baciti na shellac. Nadajmo se.

• +1 1
Posted
8 hours ago, duda said:

Ne znam da li su samo Kragujevčani na tom arlaukanju, neko je slikao da je navodno došlo dosta Bugara, ne znam da li je neka zajebancija.

I da, srećna vam Nova.

Koji je problem sa ovom Milom Pajić što je večeras bila kod Kesića? Nešto vidim po tw ali ne kontam.

Ima Bugara u Kragujevcu, kao nekad davno kad su dolazili ovde da se školuju i rade u Zastavi, imaju ceo deo jednog naselja gde žive.E sad pošto više nema školovanja i Zastave, sad dolaze da nam zidaju komplekse zgrada, a jedan drži i hotel.

Tako da ima Bugara koliko hoćeš, ali i dalje prednjače Kosovari (bez da se neko uvredi) u stopu ih prate Pazarci koji kao besni kupuju stanove, a ima i Kineza poprilično.Naravno ima Kragujevčana koji slušaju Karleušu, koliko sam upoznat jedna Kragujevačka je valjda deo Karleušinog cirkusa (neka klinka valjda igra pored nje ili tako nešto) možda došla familija i drugari da je gledaju :fantom:

Mada bolje Karleuša nego opet neki našminkani Osvajači, jer ta "mi smo rokeri" ekipa u Kragujevcu misli da drži tapiju i sve se vrti oko njih, pa ako bude nekih promena treba se i njima pozabaviti i poslati ih u penziju i pustiti neku novu decu da pokažu šta znaju, a ne da ti se rok koncerti svode na istu ekipu.

Inače Kragujevac je tvrdo SNS jezgro.

• Tužno 1
Posted
1 hour ago, Bambula said:

Ima Bugara u Kragujevcu, kao nekad davno kad su dolazili ovde da se školuju i rade u Zastavi

Kojoj Zastavi, automobilskoj? Pitam, pošto je u oružarskoj industriji Arsenal nedostižni ideal kvaliteta za kragujevačkog parnjaka.

Posted

Kako je gotivno mesto gde je Arsenal igrao utakmice. A nije Hajberi.

Posted (edited)
2 hours ago, Bambula said:

Mada bolje Karleuša nego opet neki našminkani Osvajači,

U Osvajačima je učestvovao i Laza Ristovski, a Čipi je zamalo bio pevač Iron Maiden-a.

Tako da neeemoj njih u istu rečenicu sa besprizornom plastikom, tako ti vina crvenog.

:coffee:

Edited by Klara
  • +1 2
  • Haha 4