nautilus Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 On 2. 12. 2024. at 1:17, Roger Sanchez said: Himna Uništa.
Ardian Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 Čuh pre neki dan na radiju. Retko kad me neki domaći uradak ovako pozitivno iznenadi ... 2
wayfaring stranger Posted December 17, 2024 Posted December 17, 2024 https://problem.bandcamp.com/album/nova-ravnote-a
Master Matsuke Posted December 18, 2024 Posted December 18, 2024 Nisam ljubitelj Sajsine muzike, cenim je kao dobrog lika. Ipak, ova pesma joj je sasvim drugačija, uhvatio na radiju i uhvatila ona mene, pa je delim okolo
wayfaring stranger Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 Najava trećeg albuma nakon 28god diskografske pauze. Nadajmo se da će neko remasterovati prva dva i baciti na shellac. Nadajmo se. 1
Bambula Posted January 1 Posted January 1 8 hours ago, duda said: Ne znam da li su samo Kragujevčani na tom arlaukanju, neko je slikao da je navodno došlo dosta Bugara, ne znam da li je neka zajebancija. I da, srećna vam Nova. Koji je problem sa ovom Milom Pajić što je večeras bila kod Kesića? Nešto vidim po tw ali ne kontam. Ima Bugara u Kragujevcu, kao nekad davno kad su dolazili ovde da se školuju i rade u Zastavi, imaju ceo deo jednog naselja gde žive.E sad pošto više nema školovanja i Zastave, sad dolaze da nam zidaju komplekse zgrada, a jedan drži i hotel. Tako da ima Bugara koliko hoćeš, ali i dalje prednjače Kosovari (bez da se neko uvredi) u stopu ih prate Pazarci koji kao besni kupuju stanove, a ima i Kineza poprilično.Naravno ima Kragujevčana koji slušaju Karleušu, koliko sam upoznat jedna Kragujevačka je valjda deo Karleušinog cirkusa (neka klinka valjda igra pored nje ili tako nešto) možda došla familija i drugari da je gledaju Mada bolje Karleuša nego opet neki našminkani Osvajači, jer ta "mi smo rokeri" ekipa u Kragujevcu misli da drži tapiju i sve se vrti oko njih, pa ako bude nekih promena treba se i njima pozabaviti i poslati ih u penziju i pustiti neku novu decu da pokažu šta znaju, a ne da ti se rok koncerti svode na istu ekipu. Inače Kragujevac je tvrdo SNS jezgro. 1
zorglub Posted January 1 Posted January 1 1 hour ago, Bambula said: Ima Bugara u Kragujevcu, kao nekad davno kad su dolazili ovde da se školuju i rade u Zastavi Kojoj Zastavi, automobilskoj? Pitam, pošto je u oružarskoj industriji Arsenal nedostižni ideal kvaliteta za kragujevačkog parnjaka.
Milošica Posted January 1 Posted January 1 Kako je gotivno mesto gde je Arsenal igrao utakmice. A nije Hajberi.
Klara Posted January 1 Posted January 1 (edited) 2 hours ago, Bambula said: Mada bolje Karleuša nego opet neki našminkani Osvajači, U Osvajačima je učestvovao i Laza Ristovski, a Čipi je zamalo bio pevač Iron Maiden-a. Tako da neeemoj njih u istu rečenicu sa besprizornom plastikom, tako ti vina crvenog. Edited January 1 by Klara 2 4
Recommended Posts