Jump to content

Domaci bendovi

Featured Replies

Pređi na pečurke.:sleep:

@Filozof manijak

Nisam probao, ali znam lika koji jeste. I rekao je da su ga mnogo polupali. 

Nisam ljubitelj farmacije.

Zato mi je bilo interesantno kada sam prvi put čuo ime benda. 

Ako si klinka koja izlazi u Zaokret i voli Buč Kesidi, svideće ti se i oni. :vikleri:

@Filozof manijak

Nisam, al bi mogle da mi budu ciljna grupa :evil_purple:

Edit: kasnim :D

Edited by Boksi

Slušala sam Artan lili na Bajazi. Smorila sam se ko grlica.

Grlica radi nešto drugo.

:Jova:

• Popular Post
2 hours ago, Klara said:

Grlica radi nešto drugo.

:Jova:

kao moja kuma kad je ušla u šank da mi pomogne pa se isekla na napuklu čašu i viče, šta da stavim šta da stavim... a gužva, ne znamo gde bijemo... i za par sekundi čuje se urlik. šta si stavila? so... jesi luda, što si stavila so? pa jel se ne kaže, so na ranu 

:lolol: 

Nemam ništa protiv Arkan Lili ali da mi neko ponudi da meteor spiči zemaljsku kuglu ali da njih dvoje prve pogodi mislim da bih pristao 

11 hours ago, ToniAdams said:

Nemam ništa protiv Arkan Lili ali da mi neko ponudi da meteor spiči zemaljsku kuglu ali da njih dvoje prve pogodi mislim da bih pristao 

Dnevna doza optimizma ToniAdamsa🙂

Nešto mi došlo juče-danas da slušam Kraljevski apartman. Lotke legendo, nedostaješ.

On 23. 10. 2024. at 12:00, Hele said:

Vidi bre ove indijance 🤦‍♂️ Mada nije da sam iznenadjen

Мени је најискреније јако лепа песма са сјајном поруком, да баш никаква снага није у режању, него да је то слабост, а да се права снага испољава кроз духовно зрачење. Али ја сам генерално романтик , па ми песнички јако леже ове слике. Има још једна њихова песма коју волим, са сличном поруком, "Професионалци" се зове, кад год видим људе да реже једни на друге у главу ми дођу стихови: "Прљава коса, нисам је прала, свађа је трајала 4 дана..." 

...."Немилосрдни, немилосрдни..." (велико ми је изненађење зашто им ова стара песма није у хитовима , можда јер људи не желе да конзумирају истину тако директно)