Filozof manijak Posted October 30 Share Posted October 30 Nisam probao, ali znam lika koji jeste. I rekao je da su ga mnogo polupali. Nisam ljubitelj farmacije. Zato mi je bilo interesantno kada sam prvi put čuo ime benda. Link to comment
ragasto Posted October 30 Share Posted October 30 Ako si klinka koja izlazi u Zaokret i voli Buč Kesidi, svideće ti se i oni. @Filozof manijak Link to comment
Filozof manijak Posted October 30 Share Posted October 30 Nisam, al bi mogle da mi budu ciljna grupa 1 1 Link to comment
Boksi Posted October 30 Share Posted October 30 (edited) Edit: kasnim Edited October 30 by Boksi 1 Link to comment
Svemir Zeka Posted October 30 Share Posted October 30 Slušala sam Artan lili na Bajazi. Smorila sam se ko grlica. Link to comment
Popular Post slepa živana Posted October 30 Popular Post Share Posted October 30 2 hours ago, Klara said: Grlica radi nešto drugo. kao moja kuma kad je ušla u šank da mi pomogne pa se isekla na napuklu čašu i viče, šta da stavim šta da stavim... a gužva, ne znamo gde bijemo... i za par sekundi čuje se urlik. šta si stavila? so... jesi luda, što si stavila so? pa jel se ne kaže, so na ranu 13 Link to comment
ToniAdams Posted October 30 Share Posted October 30 Nemam ništa protiv Arkan Lili ali da mi neko ponudi da meteor spiči zemaljsku kuglu ali da njih dvoje prve pogodi mislim da bih pristao 1 Link to comment
wayfaring stranger Posted October 31 Share Posted October 31 11 hours ago, ToniAdams said: Nemam ništa protiv Arkan Lili ali da mi neko ponudi da meteor spiči zemaljsku kuglu ali da njih dvoje prve pogodi mislim da bih pristao Dnevna doza optimizma ToniAdamsa🙂 1 Link to comment
wayfaring stranger Posted November 5 Share Posted November 5 Tapan - Borba https://tapan.bandcamp.com/album/borba-ep 1 Link to comment
wayfaring stranger Posted November 5 Share Posted November 5 Zagusljivi dim - Durchfall der Lebensmaschine https://wvsorcerer.bandcamp.com/album/durchfall-der-lebensmaschine Link to comment
Nikodije Posted Monday at 16:15 Share Posted Monday at 16:15 Nešto mi došlo juče-danas da slušam Kraljevski apartman. Lotke legendo, nedostaješ. 1 Link to comment
overthinker Posted Monday at 16:38 Share Posted Monday at 16:38 On 23. 10. 2024. at 12:00, Hele said: Vidi bre ove indijance 🤦♂️ Mada nije da sam iznenadjen Мени је најискреније јако лепа песма са сјајном поруком, да баш никаква снага није у режању, него да је то слабост, а да се права снага испољава кроз духовно зрачење. Али ја сам генерално романтик , па ми песнички јако леже ове слике. Има још једна њихова песма коју волим, са сличном поруком, "Професионалци" се зове, кад год видим људе да реже једни на друге у главу ми дођу стихови: "Прљава коса, нисам је прала, свађа је трајала 4 дана..." Link to comment
overthinker Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago ...."Немилосрдни, немилосрдни..." (велико ми је изненађење зашто им ова стара песма није у хитовима , можда јер људи не желе да конзумирају истину тако директно) Link to comment
Recommended Posts