Filozof manijak Posted October 23 Posted October 23 Tnx, već sam se zabrinuo da se Cupinka promenila na lošije.
vladavsnarod Posted October 23 Posted October 23 55 minutes ago, wayfaring stranger said: Nije ti zadrhtala ruka? Nisi se za sekundu dvoumio, pomislio u pozadini nije moguće, daj da vidim još jednom da nisam pogrešio. Nisu te privukle iskrene emocije? Meni bilo sumnjivo i ispostavilo se da sam u pravu - Coby prop'o... 1
msv Posted October 23 Posted October 23 4 hours ago, johan nagel said: Па добро, Цане, Врањковић па Цоби, има смисла. + Đus
mackenzie Posted October 25 Posted October 25 On 23. 10. 2024. at 12:00, Hele said: Vidi bre ove indijance 🤦♂️ Mada nije da sam iznenadjen Šta se pieee?
giuseppe Posted October 25 Posted October 25 (edited) Nije mi se proslavio Veliki Prezir novim singlom. Ali, ulazi u uvo nakon 2-3 slušanja. In other news, ova lista je skroz ok i ide mislim mesečno: https://youtu.be/zd-qHyqGDSk Edited October 25 by giuseppe
mackenzie Posted October 25 Posted October 25 Muzika Artan Lili mi stvara jezu kao kad neko struže viljušku po tanjiru, bez preuveličavanja. Ne znam zašto je to tako, vidim da ih dosta ljudi gotivi, ja ne mogu da izdržim jednu pjesmu da odslušam do kraja. Coby pored komercijalnog naštancovanog proliva barem izbaci ponešto i dobro kao što je Leto, Biseri iz blata. Čak i ova Jao mama je, iako komercijalni treš sa dnb momentima, slušljivija od bilo koje Artan Lili. Vidim da se furaju na elemente neon punka i darka, i to mi je vizuelno veoma interesantno. Možda u nekom obimu i muzički prate to isto, što ne mogu da potvrdim, jer ih nisam slušao dovoljno zbog gore pomenute viljuške i tanjira. Ali taj njihov rokerski upliv mi grozomoran i nesvarljiv. 1
Locust Posted October 25 Posted October 25 Meni se ''Otrov'' dopada. Ostale pesme koje sam čuo nisu moja šolja čaja.
Klara Posted October 30 Posted October 30 (edited) (simpatični klinci) A od Artan Lili kod mene mogu da prođu Hardkor i Otrov. Možda i Nije svejedno. Ne percipiram ih kao vrhunsku muzičku umetnost, ne pomeraju me, nego eto, čisto neka veselost dok se voziš gradskim kroz gužvu ili pospremaš stan. Edited October 30 by Klara
ragasto Posted October 30 Posted October 30 On 25. 10. 2024. at 16:07, Filozof manijak said: Jel rabio neko od vas artane? Srećom, ne. Gledao sam ih uživo na koncertu za Koju pre par godina i tu mi se potvrdilo da su krš od benda. Line dance i slične zezalice za klinke iz Zaokreta, za to sam odveć mator. Zaobići u širokom luku.
Recommended Posts