fillex Posted September 22 Posted September 22 Slušao sam ove klince (baš su klinci, meni je utisak bio kraj srednje, eventualno brucoši) letos u Nišu kada sam sa društvom završio na nekoj svirci/izložbi. Razvalili su bili, od tada ih pratim. Ovo je sad sveže izašlo. 1
ragasto Posted September 22 Posted September 22 9 hours ago, wayfaring stranger said: Ovo moze biti cover bilo koje pesme. Pa može, ali izabrana je baš ova. Neka Disciplina dobije HC posvetu, i red je. Ima na YTu snimaka kako ih sviraju po klubovima, i ono je baš kilavo. 1
klimt Posted September 22 Posted September 22 Grupa Nemeček dobitnik nagrade „Milan Mladenović 2024“ https://n1info.rs/kultura/grupa-nemecek-dobitnik-nagrade-milan-mladenovic-2024/ 1
Papovac Posted October 13 Posted October 13 On 28. 9. 2024. at 14:11, Hermetico said: Auuuuuuu odlep ludilo čudovišta magic ko su ovi? pesma je super.
Filozof manijak Posted October 13 Posted October 13 4 hours ago, ultra plasticni said: Šta je ovo, krv mu dehidridanu jebem ?
Klara Posted October 13 Posted October 13 (edited) Jel se seća neko koja radijska emisija (noćni program?) je koristila ovaj instrumental kao temu? Nešto mi je u sećanju da sam to prvi put čula duboko u noć sa radija... Edited October 13 by Klara
Klara Posted October 13 Posted October 13 Našla sam, izgleda da se deo nekada koristio kao špica za "Novosti dana", radio Beograd.
Filozof manijak Posted October 14 Posted October 14 versus Pitanje br.1: Ko je koga iskopirao? Pitanje br.2: U špici koje emisije RTB-a se koristila ova muzika? Pitanja nisu retorička. 1
zmanic Posted October 14 Posted October 14 (edited) Kad smo kod plagijatora, ovo mi strašno poznata melodija, ali izgleda da je išlo kao export odavde : Edited October 14 by zmanic
Locust Posted October 14 Posted October 14 19 minutes ago, zmanic said: Kad smo kod plagijatora, ovo mi strašno poznata melodija, ali izgleda da je išlo kao export odavde : 1 1
Recommended Posts