giuseppe Posted September 7 Posted September 7 Koliko je domaćih bendova uzimalo imena iz Alana Forda? Znam da je bilo bar nekoliko Grupa TNT, pa Baby Kate, znam i za Klodovika 1
holden kolfild Posted September 7 Posted September 7 ovaj nije, iako voli AF jedan od najjacih komentara ikada: @jesamsirov 2 years ago najrealnija slika na yt 2 1
holden kolfild Posted September 7 Posted September 7 (edited) i jos jedna, kad sam vec u istom gradu> Edited September 7 by holden kolfild 2
giuseppe Posted September 7 Posted September 7 (edited) Taj superstudio je jedna lo-fi minijatura... Dostojna Bečeja (ovo bez nekog podsmeha, zaista) Edited September 7 by giuseppe 2 1
wayfaring stranger Posted September 7 Posted September 7 2 hours ago, holden kolfild said: Pre dve godine je bilo 30 godina od "izlaska" Ispod zemlje. Od tada Ivek i ekipa pokušavaju da nadju izdavača za vinil, ali Sorabija tj. Grozdanovic kod koga se nalaze trake traži sumanute pare. 1
wayfaring stranger Posted September 7 Posted September 7 (edited) 2 hours ago, holden kolfild said: Iz nekog razloga post je dupliran. Edited September 7 by wayfaring stranger
slepa živana Posted September 7 Posted September 7 1 hour ago, holden kolfild said: i jos jedna, kad sam vec u istom gradu> da li je ovaj spot sniman u kluzu preko puta skca? ovožavam ovaj dolinkin jugodizajn
holden kolfild Posted September 7 Posted September 7 (edited) mislim da jeste. dolinka je bob. e> jel se secas koji je bio koncert na povetarcu kad ste me ti i palchica upoznali sa njim? bio sam par puta tamo na koncertima, jednom je bio petrol i jos neki bend cudnog imena, ali ovo mi ostalo u glavi da je bio vellki prezir. Edited September 7 by holden kolfild bend cudnog imena> iydry ribice. moguce da pogressi covek. 1
slepa živana Posted September 7 Posted September 7 47 minutes ago, holden kolfild said: mislim da jeste. dolinka je bob. e> jel se secas koji je bio koncert na povetarcu kad ste me ti i palchica upoznali sa njim? bio sam par puta tamo na koncertima, jednom je bio petrol i jos neki bend cudnog imena, ali ovo mi ostalo u glavi da je bio vellki prezir. ne sećam sećam se jedino na povetarcu velikog prezira, kad je kole najavio pesmu, 300 čuda, a neka bezobraznica iz publike viknula, za 400 dinara a i toga se ne bih sećala da me posle načelnik arhiva mandić nije godinama podsećao e da mi je sad tih 400 dinara
holden kolfild Posted September 7 Posted September 7 (edited) to je bilo u skcu trista cuda za PETSTO dinara. e> inflacija, jg. moras vise ceniti koja si bila bogatasica. Edited September 7 by holden kolfild 1
Malkmus Posted September 7 Posted September 7 Virvel su, bar prvih desetak godina postojanja držali minimalnu cenu karte, tipa 200-300 dinara i nisam im još uvek zaboravio taj princip koga su se držali. I Rapanelli Records diskovi bili prijemčivi, a od IPS i sličnih prodavnica su dobili ništa ili skoro ništa. Tako da je ta sa 400 dinara bila samo duhovita, nije to bilo skupo. 1
Delija67 Posted September 7 Posted September 7 4 hours ago, giuseppe said: Koliko je domaćih bendova uzimalo imena iz Alana Forda? Znam da je bilo bar nekoliko Grupa TNT, pa Baby Kate, znam i za Klodovika Superhiks 1
Recommended Posts