holden kolfild Posted August 29 Posted August 29 (edited) nameracio sam se da slusam novog steve wynna ili makar jeff tweedyja (ne znam sta je ono sto sam skinuo, vidim da mi je pojeo neke megabajte na disku), onda se pojavila ova zaraza i prelepota od spota> super video. popdepresija Edited August 29 by holden kolfild 1
wayfaring stranger Posted September 5 Posted September 5 14 minutes ago, Ras said: Može li neko da mi obezbedi kontakt sa ST-om, Goribor? https://www.facebook.com/GoriborOfficial Probaj preko ovog lika. Do tada uzivaj u ovoj lepoti od albuma 1
slepa živana Posted September 5 Posted September 5 2 hours ago, Ras said: Može li neko da mi obezbedi kontakt sa ST-om, Goribor? javi ako ne uspeš. bila sam baš dobra sa basistom užom... doduše pre 700 godina, ako su uopšte svi ti dragi ljudi živi 1
Yoyogi Posted September 5 Posted September 5 Kazu mi iz Srbije, tamo nema vise Rock&Roll. Sve neki modifikovani narodnjaci.
giuseppe Posted September 5 Posted September 5 (edited) @Yoyogi Pusti im svih 12ak minuta ovoga, da ne brinu... Edited September 5 by giuseppe 5
Klara Posted September 6 Posted September 6 8 hours ago, kud u maglu Simoviću said: i ovo Ova im je baš zarazna, iako mi nisu legli kao bend: Jao i ova, hah, ali zbog Fantoma:
Recommended Posts