baklavica Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 jesenji orkestar i izgubljeni vikend - drugari :)
zzzzz Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 posle ovi vasih gej bendova najbolji srpski hip hop Dom Kultureobavezno odslusati stvar Windoys Special Edition, cucete vrlo poznate zvukove u njojnjih ima trojica a meni je ubedljivo najbolji Svetlan Velickovic Cec OWERVISE MAN, to je onaj sa najrazumljivijm vokalomJa imam problem sa konceptom hip-hopa, posto mi je to ubitacno monotona muzika nadobudnih tekstova, ali ovo mozda i nije tako lose. Naravno, ni najmanje spektakularno, ali podnosljivo, nasmejo sam se dvaput.
sherman Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 nisam ni ja neki ljubitelj hip hopa, pogotovu ne onih zatvorsko-gangsterskih varijanti pa jos u izvodjenju srba belaca (osim dr.igija -on je car), ali ovaj zajebantski hip jop mi je bas zabavan
sherman Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 ovi ljudi su iz zrenjanina MEMLAHi sviraju u ZICI 7.novembra
palchica Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 a niko da pomene neznog dalibora? tz tz tznezni dalibor je bend iz vranja, u pitanju su (naravno) njanjave dzemperlije :Dprobacu da nadjem linak, pa cu postovati. u svakom slucaju - preporucujem.repetitorci su odlicni, nekako bas... prashe ;) a bubnjarka je sjajna.neki tvrde da su i popecitelji dobri, ali oni definitivno nisu my cup of tea. naprotiv.
sherman Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 iiii jos jedni njanjavci.....Nezni Dalibor
sherman Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 evo opet nesto iz NS-a, nadam se da ovaj covek zivi od muzike koju praviMGgost/HTC
blek Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Sve je to lepo i nezno, divno i prelepo.aliPERODEFORMERO i osmi putnik dvai trista praznih mestadoajmo dalje
Atreid Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 To sto Perodeformero radi, Mira Skoric je radila davno prije njih...
Atreid Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Sva sreca onda pa taj 8 putnik 2 nisam slusao, a i nisam se oporavio jos od onog prvog...
gervasius twinkleminkleson Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 meni je jedino autopark simpatican. i sa one kompilacije(jutrocepromenitisve) mi je ika super. mada to nije bend. i mada je ime turbofolkersko. ostale ne uspjevam da razlikujem jedne od drugih...
Lezilebovich Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Još jednu kompilaciju na kojoj se nalazi dosta mladih domaćih bendova, možete čuti ovde - šta treba maloj deci.
Radoye Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Pionir 10 - novotarije za download:http://subnet.net1zen.com/?page_id=81(official stranica)
Recommended Posts