James Marshall Posted July 24, 2022 Posted July 24, 2022 Bvana je jedno vrijeme iza sebe imao bend koji se zvao Drtine
Ptica trkacica Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Silente Mravi Ali, ipak je Ništa, ali logopedi neprevazidjeno medju funny names, a tako je i počela ova priča. Me likey
napadaj Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Jugoton izbacio remaster albuma "Večeras vas zabavljaju muzičari koji piju" 1
Frank Pembleton Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Hrvoje Horvat :https://m.vecernji.hr/kultura/bora-dordevic-bio-je-puno-bolji-pjesnik-od-kompromisnog-balasevica-1605329?fbclid=IwAR0G5wlbqqbN6sXQzTODZzuVbohltQQ7MloFSvjTCe7u25LwrXQjGiQA2Fc 2
Frank Pembleton Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Sjajan tekst.I naravno "ubiše ga" na mrežama "branitelji lika i dela"....shiit has hit the fan.
Ian Mancunian Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Negde će neko, nekada napraviti dobru analizu kako je i zašto Borislav Đorđević sebi dozvolio takav pad i kako od 1990. i albuma "Koza nostra" nije uspeo da snimi ništa iznad mediokritetskog proseka. 4
napadaj Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 "Njihovi dani" su odlični, a na drugim albumima izašlim u tim periodu ima poneka dobra pesma. @Frank Pembleton Baci neki link za takve komentare.
Ian Mancunian Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Trebao je kao što je negde bilo planirano i šta naziv albuma implicira, da "Labudova pesma" bude taj poslednji album makar RČ kao takve. A Borislav da se samostalno blamira sa malim Knindžom ili kojim je već kretenom pravio one neke baljezgarije. Na "Njihovim danima" je možda zaista na momente zaličio na sebe starog, a takvih je par trenutaka bilo i na "Zbogom Srbijo". Ali samo mali fragmenti.
James Marshall Posted August 3, 2022 Posted August 3, 2022 Meni već poslije Buvlje pijace nije to to, jednostavno nisam uživao u ful albumima (do tad su mi svi odlični od prve do zadnje pjesme), poslije toga samo bljeskovi u pojedinim pjesmama, ali nije više bilo ni tog grča u pjevanju koji je odlično odslikavao taj duh koji je BČ donio iz Čačka u BG, meni su prva 4 nešto posebno, a poslije devedesetih to više nije taj bend. 3
Frank Pembleton Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 "Njihovi dani" su odlični, a na drugim albumima izašlim u tim periodu ima poneka dobra pesma. [mention=295]Frank Pembleton[/mention] Baci neki link za takve komentare.Njegov FB gde je linkovao ovaj tekst....shiit has hit the fan.
morgana Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 On 3.8.2022. at 21:01, Frank Pembleton said: Hrvoje Horvat : https://m.vecernji.hr/kultura/bora-dordevic-bio-je-puno-bolji-pjesnik-od-kompromisnog-balasevica-1605329?fbclid=IwAR0G5wlbqqbN6sXQzTODZzuVbohltQQ7MloFSvjTCe7u25LwrXQjGiQA2Fc to je o djordjevicu naspram balasevica govorio i arsen dedic
Popular Post aram Posted August 5, 2022 Popular Post Posted August 5, 2022 šta znam, meni lepo da se podsetim 7 3 2
Recommended Posts