August 2, 20222 yr Silente Mravi Ali, ipak je Ništa, ali logopedi neprevazidjeno medju funny names, a tako je i počela ova priča. Me likey
August 3, 20222 yr Hrvoje Horvat :https://m.vecernji.hr/kultura/bora-dordevic-bio-je-puno-bolji-pjesnik-od-kompromisnog-balasevica-1605329?fbclid=IwAR0G5wlbqqbN6sXQzTODZzuVbohltQQ7MloFSvjTCe7u25LwrXQjGiQA2Fc
August 3, 20222 yr Sjajan tekst.I naravno "ubiše ga" na mrežama "branitelji lika i dela"....shiit has hit the fan.
August 3, 20222 yr Negde će neko, nekada napraviti dobru analizu kako je i zašto Borislav Đorđević sebi dozvolio takav pad i kako od 1990. i albuma "Koza nostra" nije uspeo da snimi ništa iznad mediokritetskog proseka.
August 3, 20222 yr "Njihovi dani" su odlični, a na drugim albumima izašlim u tim periodu ima poneka dobra pesma. @Frank Pembleton Baci neki link za takve komentare.
August 3, 20222 yr Trebao je kao što je negde bilo planirano i šta naziv albuma implicira, da "Labudova pesma" bude taj poslednji album makar RČ kao takve. A Borislav da se samostalno blamira sa malim Knindžom ili kojim je već kretenom pravio one neke baljezgarije. Na "Njihovim danima" je možda zaista na momente zaličio na sebe starog, a takvih je par trenutaka bilo i na "Zbogom Srbijo". Ali samo mali fragmenti.
August 3, 20222 yr Meni već poslije Buvlje pijace nije to to, jednostavno nisam uživao u ful albumima (do tad su mi svi odlični od prve do zadnje pjesme), poslije toga samo bljeskovi u pojedinim pjesmama, ali nije više bilo ni tog grča u pjevanju koji je odlično odslikavao taj duh koji je BČ donio iz Čačka u BG, meni su prva 4 nešto posebno, a poslije devedesetih to više nije taj bend.
August 4, 20222 yr "Njihovi dani" su odlični, a na drugim albumima izašlim u tim periodu ima poneka dobra pesma. [mention=295]Frank Pembleton[/mention] Baci neki link za takve komentare.Njegov FB gde je linkovao ovaj tekst....shiit has hit the fan.
August 4, 20222 yr On 3.8.2022. at 21:01, Frank Pembleton said: Hrvoje Horvat : https://m.vecernji.hr/kultura/bora-dordevic-bio-je-puno-bolji-pjesnik-od-kompromisnog-balasevica-1605329?fbclid=IwAR0G5wlbqqbN6sXQzTODZzuVbohltQQ7MloFSvjTCe7u25LwrXQjGiQA2Fc to je o djordjevicu naspram balasevica govorio i arsen dedic