Jump to content
IGNORED

Domaci bendovi

sherman

Recommended Posts

Posted

Bvana je jedno vrijeme iza sebe imao bend koji se zvao Drtine :lolol:

• 2 weeks later...
Posted

Silente

Mravi

Ali, ipak je Ništa, ali logopedi neprevazidjeno medju funny names, a tako je i počela ova priča.

Me likey

Posted

Jugoton izbacio remaster albuma "Večeras vas zabavljaju muzičari koji piju"

• +1 1
Posted
Sjajan tekst.

I naravno "ubiše ga" na mrežama "branitelji lika i dela"

....shiit has hit the fan.
Posted

Negde će neko, nekada napraviti dobru analizu kako je i zašto Borislav Đorđević sebi dozvolio takav pad i kako od 1990. i albuma "Koza nostra" nije uspeo da snimi ništa iznad mediokritetskog proseka.

• +1 4
Posted

"Njihovi dani" su odlični, a na drugim albumima izašlim u tim periodu ima poneka dobra pesma.

@Frank Pembleton

Baci neki link za takve komentare.

Posted

Trebao je kao što je negde bilo planirano i šta naziv albuma implicira, da "Labudova pesma" bude taj poslednji album makar RČ kao takve. A Borislav da se samostalno blamira sa malim Knindžom ili kojim je već kretenom pravio one neke baljezgarije.

Na "Njihovim danima" je možda zaista na momente zaličio na sebe starog, a takvih je par trenutaka bilo i na "Zbogom Srbijo". Ali samo mali fragmenti.

Posted

Meni već poslije Buvlje pijace nije to to, jednostavno nisam uživao u ful albumima (do tad su mi svi odlični od prve do zadnje pjesme), poslije toga samo bljeskovi u pojedinim pjesmama, ali nije više bilo ni tog grča u pjevanju koji je odlično odslikavao taj duh koji je BČ donio iz Čačka u BG, meni su prva 4 nešto posebno, a poslije devedesetih to više nije taj bend. 

• +1 3
Posted
"Njihovi dani" su odlični, a na drugim albumima izašlim u tim periodu ima poneka dobra pesma.

[mention=295]Frank Pembleton[/mention]
Baci neki link za takve komentare.

Njegov FB gde je linkovao ovaj tekst

....shiit has hit the fan.
Posted

Funny names:

Qrve

• +1 2
Posted

U nedogled, kakav blast from the past :wub: