July 19, 20222 yr Je l' smo beše pominjali Etar? Anyway, otkidala sam na ovu stvar kad se pojavila i sad je se nešto setih.
July 19, 20222 yr 4 hours ago, msv said: Šta je sledeće Šuraci i šogori Šurnajs šurnjaja Edited July 19, 20222 yr by Svemir Zeka
July 21, 20222 yr Kad već pominjemo uticaj Fahrete Živojinović, devojački Jahić, na davanje imena domaćih bendova, red je i da se podsetimo pratećeg benda Prti Bege-a koji se zvao Slatki KrekU tom kontekstu je i ime benda Zvezde Grajma. Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
July 21, 20222 yr 3 hours ago, April said: Upravo na RadioFTT Trieste Libera slušam Konstraktu Jebeno neverovatno Italijansku verziju ili original?
July 21, 20222 yr 3 minutes ago, wayfaring stranger said: Italijansku verziju ili original? Original Piči srpski po Radio Trstu samo tako.
July 22, 20222 yr On 21.7.2022. at 16:58, April said: Original Piči srpski po Radio Trstu samo tako. Kako ti se čini ova 'talijanska verzija?
July 22, 20222 yr meni se Porto Morto sve više sviđa. prvo sam mislio da su neki bezvezni moderan bend. onda mi se "Vrijeme za čilanje" svidelo kao neka funky zezalica. pa video stvar sa Rundekom, koja je skroz ozbiljna. i pre neki naletim na ovo, i to vrtim na repeat od tad.
July 24, 20222 yr Stiff Buscemi, ne znam da li je bilo Inace, meni Consecration fantastican bend, mnogo volim ovaj klip
July 24, 20222 yr 4 hours ago, Plajvi said: Stiff Buscemi, ne znam da li je bilo Mislim da sam ih kačio ovde ranije. Jesi ih gledao negde skoro?
July 24, 20222 yr 6 hours ago, Filozof manijak said: Mislim da sam ih kačio ovde ranije. Jesi ih gledao negde skoro? Gledao sam samo jednom, mislim u Gerili, bio sam odvaljen k' konj i secam se da je sjajno ime za bend, ali se uopste ne secam ni sta sviraju.