Ratamahatta Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 (edited) Prosao sam tuda kad sam isao na Tool u Wiener Stadthalle na prosloj turneji, gajba nam bila iza coska, pomrli smo svi kad smo skontali Dim, turbofolk i nasilje Edited July 18, 2022 by Plajvi
James Marshall Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 uf kakvim sam scenama tu prisustvovao to veče, baš to što kažeš 2
Lancia Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 4 hours ago, Filozof manijak said: Meni nije, prvo kao klinac nisam razumeo šta uopšte to znači. Pa sam onda otkrio šta znači reč orgazam. A nešto kasnije zašto i električni. Meni je super ime za bend, dvosmisleno, od eargasm-a zbog muzike do sladostrašća izazvanog električnim igračkama. Koji krelac Meni, verovatno sam vec rekao ali sam krecana, najbolje ime svih vremena Bezobrazno zeleno. 2
Reaktor Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 Just now, Filozof manijak said: A Roze poze Plavi Orkestar su ti guilty pleasure 1
Lancia Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 Beshte mapetovci gotivna imena su Radnicka kontrola, Kazimirov kazneni korpus i Petar i zli vuci, vise emotivno, valjda sto su mi bili neki prvi koncerti a i znao sam se sa Canetom i Saletom.
Ras Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 39 minutes ago, Filozof manijak said: A Roze poze su ti guilty pleasure 14 minutes ago, Lancia said: Beshte mapetovci gotivna imena su Radnicka kontrola, Kazimirov kazneni korpus i Petar i zli vuci, vise emotivno, valjda sto su mi bili neki prvi koncerti a i znao sam se sa Canetom i Saletom.
Lancia Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 A jebale vas Roze poze sad sam morao da vidim sta su pevali 2
Svarog Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 zašto kažeš Roze Poze a misliš na Vuka Roksandića i grupu Ruž ?
vladavsnarod Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 7 hours ago, wayfaring stranger said: Možda ima dobru priču Iza sebe, ali je glupo ime za bend. Doduše, za nijansu manje glupo od ostalih, gore navedenih. Da dodam, možda je i vama cool, ali meni je Električni orgazam oduvek bilo glupo ime. Električni Orgazam je pozamljeno od Vilijama Barouza. Verovatno opis za stanje na neki drogama. Thin White Rope su isto pozajmili od Barouza (mlaz sperme). 1
vladavsnarod Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 Najbolje ime je naravno Panta Šiklja Nafta 3 1
Filozof manijak Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 Da, jbt. kako sam njega zaboravio. Ultimativni pobednik u kategoriji najluđe ime. 1
James Marshall Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 Solista na tikvafonu? Ima li ko vijesti iz ZR, je li živ čovjek uopšte?
Lancia Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 19 minutes ago, Svarog said: zašto kažeš Roze Poze a misliš na Vuka Roksandića i grupu Ruž ? Iz nekog suludog razloga, stalno sam brkao Ruz i Far, sto je najgore, bio sam drugar sa Dusanom Milojevicem, pevacem Far-a.
Ratamahatta Posted July 18, 2022 Posted July 18, 2022 Ne samo ime, Panta je sveukupni car. Sad ste me podsetili, nisam desetak godina pustio ovo: 1 1
Recommended Posts