Filozof manijak Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 Just now, vorda said: Dve Bajage Jedan veruje, a drugi ne veruje 5
Milošica Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 (edited) Btw, kazu mi da je Bajaga bio skandalozan u V. Banji. Nepostovanje ljudi na maks, ne znam da li je ranije bio sklon tome. Edited July 12, 2022 by Milošica
wayfaring stranger Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 (edited) TDP i ekipu upoznao preko Bg hronika. Asocirali me na Kontejner AD. Medju najvecim hitovima punk odrastanja. Dve KKK grupe, Kazimirov Kazneni Korpus i KKK sa Brankom Kunovskim (na dnu ove liste). Edited July 12, 2022 by wayfaring stranger 1
palfoot Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 od mladjih a i mladjih blagopocivsih Nike Eyes (a muzika je jos vise ) Xiqhhyiecryn (kontam da ce se Pilots sloziti da je ovo najbolje ikada ) retro : Bogalji Ahil Metiljavi Defektno Efektni Igrokaz u Zmijarniku Pingvinovo Potpaljublje 4 1
booyaka Posted July 17, 2022 Posted July 17, 2022 Kole Kojot i ptica trkačica strikes again ipak (KKPTSAI)
Svarog Posted July 17, 2022 Posted July 17, 2022 da spomenemo da dva velika rok benda imaju nikad gluplja i besmislenija, a tipski slična imena: Ekatarina Velika i Van Gogh. (da ne raspravljamo da li je Van Gogh "veliki", pliz. ni ja ih ne slušam danas, ali bili su bitni i popularni 90ih, naročito međ mlađarijom).
wayfaring stranger Posted July 17, 2022 Posted July 17, 2022 Ne zaostaju: Riblja corba Parni valjak Bijelo dugme Prljavo kazaliste Garavi sokak I tako unedogled. Ovde smo se ograničili na manje poznata imena.
James Marshall Posted July 17, 2022 Posted July 17, 2022 dobro, aj onda koji su vam nazivi dobri Meni je Ništa ali logopedi odličan naziv za bend. A bogme i Bjesovi, uz priču kako se zapravo došlo do tog naziva. 2
jorma shparga Posted July 17, 2022 Posted July 17, 2022 27 minutes ago, wayfaring stranger said: Ne zaostaju: Riblja corba Parni valjak Bijelo dugme Prljavo kazaliste Garavi sokak I tako unedogled. Ovde smo se ograničili na manje poznata imena. Prljavo kazaliste je uzeto iz Alan Forda (faza prevoda N.Brixy, ako se ne varam neka od Superhik epizoda) tako da mu definitivno nije mesto medju ovim promasajima... 2
Recommended Posts