July 12, 20222 yr Btw, kazu mi da je Bajaga bio skandalozan u V. Banji. Nepostovanje ljudi na maks, ne znam da li je ranije bio sklon tome. Edited July 12, 20222 yr by Milošica
July 12, 20222 yr TDP i ekipu upoznao preko Bg hronika. Asocirali me na Kontejner AD. Medju najvecim hitovima punk odrastanja. Dve KKK grupe, Kazimirov Kazneni Korpus i KKK sa Brankom Kunovskim (na dnu ove liste). Edited July 12, 20222 yr by wayfaring stranger
July 12, 20222 yr od mladjih a i mladjih blagopocivsih Nike Eyes (a muzika je jos vise ) Xiqhhyiecryn (kontam da ce se Pilots sloziti da je ovo najbolje ikada ) retro : Bogalji Ahil Metiljavi Defektno Efektni Igrokaz u Zmijarniku Pingvinovo Potpaljublje
July 17, 20222 yr da spomenemo da dva velika rok benda imaju nikad gluplja i besmislenija, a tipski slična imena: Ekatarina Velika i Van Gogh. (da ne raspravljamo da li je Van Gogh "veliki", pliz. ni ja ih ne slušam danas, ali bili su bitni i popularni 90ih, naročito međ mlađarijom).
July 17, 20222 yr Ne zaostaju: Riblja corba Parni valjak Bijelo dugme Prljavo kazaliste Garavi sokak I tako unedogled. Ovde smo se ograničili na manje poznata imena.
July 17, 20222 yr dobro, aj onda koji su vam nazivi dobri Meni je Ništa ali logopedi odličan naziv za bend. A bogme i Bjesovi, uz priču kako se zapravo došlo do tog naziva.
July 17, 20222 yr 27 minutes ago, wayfaring stranger said: Ne zaostaju: Riblja corba Parni valjak Bijelo dugme Prljavo kazaliste Garavi sokak I tako unedogled. Ovde smo se ograničili na manje poznata imena. Prljavo kazaliste je uzeto iz Alan Forda (faza prevoda N.Brixy, ako se ne varam neka od Superhik epizoda) tako da mu definitivno nije mesto medju ovim promasajima...