Ptica trkacica Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 50 minutes ago, Ras said: Naslov iz Ritma. Pravda za Spori Ritam bend! Boye (je l bilo?) E, za Muju nisam znala Nisu bile Boye, kao i gomila bendova sa običnim imenima. Spori ritam bend je više za
Ras Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 4 minutes ago, Ptica trkacica said: Nisu bile Boye, kao i gomila bendova sa običnim imenima. Boye nisu obično ime. 1
Ptica trkacica Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 Vrisak generacije Dobri Isak Stereo banana Via talas Kakva ekipa i pesma: 1 1
msv Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 4 hours ago, Ras said: Naslov iz Ritma. Pravda za Spori Ritam bend! Promenili su ime u Spori ritam, da ne bi bili bend-bend 1
kurdi Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 5 hours ago, Ras said: Boye nisu obično ime. meni su boye (decakinje) jedno od bolji i dubljih imena, pogotovu u kontekstu tog vremena. generalno su mi draza ta neka jednostavna a viselojnija imena od raznih smesnih. 3
Velocipede Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 21 hours ago, slepa živana said: grupa tvog života I još jedan bend iz Osijeka: Gužva u 16-ercu Je l' bio Zbogom Brus Li? 1
Frank Pembleton Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 Men' se čini da ti se čini. I dalje na onu drugu listu, sa relativno običnim imenima bendova, ima štošta da se stavi. [emoji6] Miki Pirs-super ime za bend [emoji3] KST je bio utočište za svirke bendova sa neobičnim imenima. Miki Pirs, Bolesna štenad, Zvoncekova bilježnica, KBO, Gluve kučke, Džukele, Ništa, ali logopedi, su uglavnom tamo svirali i to po više puta, a nastupe im je reklamirao Kiza Betmen iz Paket Aranžmana. Šta li je sa tim čovekom, pitam se? Više ga ni u kraju ne vidjam.Kiza betmen je nešto bio zapalio za Indoneziju ili Tajland bio tamo dugo pa se vratio u BG, ali ne znam šta je sa njim.......shiit has hit the fan.
Ptica trkacica Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 2 minutes ago, Velocipede said: Je l' bio Zbogom Brus Li? Nije. Hvala za podsećanje
Ptica trkacica Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 1 minute ago, Frank Pembleton said: Kiza betmen je nešto bio zapalio za Indoneziju ili Tajland bio tamo dugo pa se vratio u BG, ali ne znam šta je sa njim... ....shiit has hit the fan. Hvala za info. Nestade čovek sa lica zemlje. Imao je kuću tu na Brdu, možda se odselio u neki drugi kraj kad se vratio, ko zna.
Velocipede Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 Manje poznat slovenački HC bend Kreshesh Nepitash
wayfaring stranger Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 Blagi užas bend Čak postoji i studijski snimak pesme Jugoslovenska narodna anarhija. Prilikom snimanja pesme basista je rekao da on mora do 15h da završi snimanje jer po njegovim recima: "Do 15h snimam, a od 15h idem da nalivam ploču" (ploča na kući-tavanica). 1 3 1
Recommended Posts