roksi Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 danas drogiranje zdenkom kako samo super skvici, krici + kresti <3 znam, nije bend a i meni je domaca
wayfaring stranger Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Vec neko vreme zove da se pusti ponovo... https://yaorchestra.bandcamp.com/releases
MocaVukotic Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 On 3.3.2019. at 17:00, Kampokei said: I ova pesma je jedna od tih nikad objavljenih na albumu, jel da? Meni ova stvar genijalna, sam vrh iz tog tzv. novog talasa. Ali ne samo sto je dobra, nego mi je I kvintesencija tog tada novog vremena I nove muzike. Pomalo tmurna stvar za igru sa tim zvececim zvukom sintija, a I tekst "u kafeu sedim svako vece" ili "poznajem mnoga lepa lica" (stvarno su to sve bila nova I lepa lica, cak iako objektivno nisu). Nekako kao ceo taj talas u jednoj pesmi.
Kampokei Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 13 minutes ago, MocaVukotic said: Meni ova stvar genijalna, sam vrh iz tog tzv. novog talasa. Ali ne samo sto je dobra, nego mi je I kvintesencija tog tada novog vremena I nove muzike. Pomalo tmurna stvar za igru sa tim zvececim zvukom sintija, a I tekst "u kafeu sedim svako vece" ili "poznajem mnoga lepa lica" (stvarno su to sve bila nova I lepa lica, cak iako objektivno nisu). Nekako kao ceo taj talas u jednoj pesmi. Slazem se, fantasticna pesma, steta sto nema bolji snimak. Na Jutjubu vidim tu i tamo komentare kako je "Tismin uticaj na Boje bio bolji od Kojinog". U cemu se ogleda Tismin uticaj u ovoj fazi? A Masa Zilnik je Zelimirova kci?
Radoye Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Tisma im je bio guru (u nedostatku boljeg izraza) u ovoj ranoj fazi, i on im je radio produkciju na demo snimcima.
Jeremija Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Tišma se u to vreme intenzivno družio sa Kebrinom sestrom, tako da bi, čak da se i nije bavio muzikom, uticaj bio veliki. A ova gornja pesma podseća na: sa samo malo drugačijim aranžmanom. Šteta što Boye nisu izdale ovaj album, jer je već bio snimljen...
ToniAdams Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 3 hours ago, Host said: Luna najprecenjeniji bend sa ovih prostora
MocaVukotic Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 1 hour ago, Jeremija said: Tišma se u to vreme intenzivno družio sa Kebrinom sestrom, tako da bi, čak da se i nije bavio muzikom, uticaj bio veliki. A ova gornja pesma podseća na: sa samo malo drugačijim aranžmanom. Šteta što Boye nisu izdale ovaj album, jer je već bio snimljen... Znam da sam nekad negde citao ali nema sanse da se setim, album je bio snimljen ali se nesto dogodilo, sve mi se cini kao neka tehnikalija, pa nije izdat. Nesto tipa izgubljen snimak, tonac greskom izbrisao....
Jeremija Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 6 minutes ago, MocaVukotic said: Znam da sam nekad negde citao ali nema sanse da se setim, album je bio snimljen ali se nesto dogodilo, sve mi se cini kao neka tehnikalija, pa nije izdat. Nesto tipa izgubljen snimak, tonac greskom izbrisao.... To bi bilo baš tragično, iskreno se nadam da nije bilo baš tako... Ja sam nekad davno čuo malo drugačiju priču, da je sve bilo snimljeno, spremno za izdavanje, ali su onda one odlučile da se to ipak ne objavi jer je previše u synth pop fazonu...
Ras Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Eno dokumentarac, linkovan neku stranu napred, pa najbolje da se sve cuje iz prve ruke.
Recommended Posts