Jump to content
IGNORED

Domaci bendovi

sherman

Recommended Posts

Posted (edited)

samo slušanjem ne bi se reklo da su "domaći", ali tu je spot da podseti

svejedno, fenomenalna stvar, ne bi je se postideo ni james murphy

bravo za rib, ide mi se na koncert

Edited by beyoncé
  • 2 weeks later...
Posted

Vrtim svašta i naletim na ovo

Šteta za pesmu što nije otišla dalje.

Posted

otišla je dalje nego što misliš :)

Posted

Pa super, i drago mi je ako je tako. Gledao sam ih poslednji put pre par godina u Dragstoru dok je bio na staroj lokaciji, šteta što je bio loše izreklamiran koncert.

Posted

Boye - prvi pravi ženski zvuk (tek okačeno)

Posted

bice opet skinuto brzo ;)

dobar dokumentarac, sve dok se ne krene o periodu posle 78 albuma.

steta da bend ne zanima da se objave demo snimci pre prvog albuma, po meni je to bolje od svega sto su posle objavile, iako i dalje volim prva dva albuma.

Posted (edited)

Kod mene nema te podele (pre i posle) , volim sve što su objavile i svakako su mi u vrhu kada su u pitanju bendovi sa ovih prostora.

Ne znam da li su, ili nisu zainteresovane za objavljivanje ranog materijala, verovatno je i pitanje u kom obliku to uopšte postoji zapisano - slažem se da zvuči uzbudljivo. 

Edited by Ras
Posted

nisam jedini koji ih je kontaktriao oko objavljivanja starih snimaka i nisam prvi kome je receneo da ih to ne zanima. ima nekih snimaka koji u odlicnom zvucnom zapisu kruze netom, bar za jedan odlican 7", a ko zna sta jos postoji. 

mozda mi stvari posle 78 ne leze jer nisam bio tu kad se to objavljivalo i stizalo je na kasicicu, a kad sam kasnije to detaljnije preslusao imao sam utisak o tome otprilike kao o albumima OPrograma nakon drugog.

Posted

I ova pesma je jedna od tih nikad objavljenih na albumu, jel da?