Jump to content
IGNORED

The Boss

Mp40

Recommended Posts

Posted

Nije, prodaje Eventim.rs za dinare. Druga je korinđarevljeva!

Posted
Nije, prodaje Eventim.rs za dinare. Druga je korinđarevljeva!
Želin credits za ovo! :fantom:
Posted (edited)

Uzete karte, a sad da vidimo šta smo kupili za te novce. Boss, od juče. Malo smrš'o. :wub:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OJyjp06AE-w

Edited by bessy
Posted

U, jebateled... valjalo bi ovo.

Posted (edited)

Kupujem za Trs danas, sutra... tamo su 61evro... Ima da idem ko moji staaari i pepeljaru da maznem i donesem! Birra Moretti!! Cinzano!Dve karte 132e + put... sad sam i ja bos.

Edited by Mp40
Posted

Nazalost preskacem ovu turneju, utehu cu traziti u vasim izvestajima

Posted (edited)

Eeeee, Borne... :( Mogao bih i ja u Trst...Vidi stvarno, karte za Bossa mogu da se kupe u BG...boze, svasta... cool.gif

Edited by The Ghost
  • 3 weeks later...
Posted

Jel ovo konacna lista gradova za turneju? Da cekam da se pojavi negde blize, ili da krenem da planiram prag ili bec.

Posted

Ja bih rekao da je konacna. Blize od Beca, Praga ili Trsta - tesko.

Posted

BRUCE SPRINGSTEEN BIGGER THAN EVER IN SCANDINAVIA!Bruce Springsteen and the E Street Band sell out all Scandinavian shows:Bergen, Oslo, Gothenburg. More demand than ever and second shows added in Gothenburg and Bergen which immediately sold out!Da kupim ja kartu sto pre... :unsure:

Posted

Ne dizi paranoju, ja planiram do nove godine da kupim karte za prag, do tad se valjda nece rasprodati.

Posted

Pazario Prag, stajanje ispred bine, ima još karata, a čini mi se da ni cena nije loša, oko 70 eur.

• 3 weeks later...