Jump to content
IGNORED

The Boss

Mp40

Recommended Posts

Posted

Brusa jako cijenim i njegova stvar Secret Garden je bas onako ekstra. Tu je alternativa samom sebi.Inace da ima ovoliku popularnost i znacaj Boss medju srpskim zivljem nisam mogao ni da pretpostavim :o Bravo Brus cool.gif

Posted

Ma otkud ima.. Nismo mi Srbi, već forumaši.

Posted

u pravu si buckevo bacio sam pogled u pasos, pise nacionalnost: forumaska

Posted

Da se ispravim, medju forumasima sa srpskog govornog podrucja <_< Usput ne znam da li je gdje vec pomenuto, ko ce sad tolike postove da pregleda,jedna stvar, sto se meni svidja, inace americki narodnjak...

Posted (edited)

Intervju Mileta Kekina (Hladno Pivo, Bitange i Princeze)..prvo pitanje:Q: Omiljeni album?A: Uf, đe me nađe... Closing Time Toma Waitsa. Ili Nebraska čak Springsteena. Volim te malo akustičnije i komornije albume. Od domaćih albuma, to je Ravno do dna od Azre.Sjajni ostatak na: http://www.popboks.com/tekst.php?ID=7458milekek.jpg

Edited by Buck Naked
  • 2 weeks later...
Posted

Zasto ne bi bilo? Zanimljiva prica...Springsteenov Telecaster 70-tih je na poklopcu imao "izgrebanu" sliku - siluetu u nekoj mracnoj ulici...brucespringsteenborntor.jpgKoliko sam ukapirao iz ovog teksta, i to je Elvis.

Posted
Zasto ne bi bilo? Zanimljiva prica...Springsteenov Telecaster 70-tih je na poklopcu imao "izgrebanu" sliku - siluetu u nekoj mracnoj ulici...brucespringsteenborntor.jpgKoliko sam ukapirao iz ovog teksta, i to je Elvis.
The Ghost, svaka slika koju pošalješ je praznik za oči. :Hail:
Posted
bruceclassic.jpgbruceclassic2.jpgBruce u akciji - on je zbilja šljaker na pozornici
Posted
joestrummersreferencel0.jpgOči mi se orosile kad sam to pročitala
Posted

He, he, a ja bas sad slusam Strummera and Mescalerose...

Posted

Glede Elvisa, ne kazem da je neverovatno (pogotovo kada se zna kako je preskakao ogradu do Grejslenda, jelda), ali ne znam koliko je taj izvor pouzdan i tako to..