CrniRok Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Brusa jako cijenim i njegova stvar Secret Garden je bas onako ekstra. Tu je alternativa samom sebi.Inace da ima ovoliku popularnost i znacaj Boss medju srpskim zivljem nisam mogao ni da pretpostavim :o Bravo Brus
BornToRun Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 u pravu si buckevo bacio sam pogled u pasos, pise nacionalnost: forumaska
CrniRok Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Da se ispravim, medju forumasima sa srpskog govornog podrucja <_< Usput ne znam da li je gdje vec pomenuto, ko ce sad tolike postove da pregleda,jedna stvar, sto se meni svidja, inace americki narodnjak...
Buck Naked Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 (edited) Intervju Mileta Kekina (Hladno Pivo, Bitange i Princeze)..prvo pitanje:Q: Omiljeni album?A: Uf, đe me nađe... Closing Time Toma Waitsa. Ili Nebraska čak Springsteena. Volim te malo akustičnije i komornije albume. Od domaćih albuma, to je Ravno do dna od Azre.Sjajni ostatak na: http://www.popboks.com/tekst.php?ID=7458 Edited June 15, 2009 by Buck Naked
Buck Naked Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ovo stvarno?http://www.elvis.com.au/presley/behind_the...s_presley.shtml
The Ghost Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Zasto ne bi bilo? Zanimljiva prica...Springsteenov Telecaster 70-tih je na poklopcu imao "izgrebanu" sliku - siluetu u nekoj mracnoj ulici...Koliko sam ukapirao iz ovog teksta, i to je Elvis.
dancing Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Zasto ne bi bilo? Zanimljiva prica...Springsteenov Telecaster 70-tih je na poklopcu imao "izgrebanu" sliku - siluetu u nekoj mracnoj ulici...Koliko sam ukapirao iz ovog teksta, i to je Elvis.The Ghost, svaka slika koju pošalješ je praznik za oči.
The Ghost Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 He, he, a ja bas sad slusam Strummera and Mescalerose...
Buck Naked Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Glede Elvisa, ne kazem da je neverovatno (pogotovo kada se zna kako je preskakao ogradu do Grejslenda, jelda), ali ne znam koliko je taj izvor pouzdan i tako to..
Recommended Posts