Jump to content
IGNORED

The Boss

Mp40

Recommended Posts

Posted
bruceguitars.jpgJa bih ovo rado vidjela uživo, tj. izbliza....
Posted

Oh oh ohOpet svira Light Of The DayDa sad barem ne sjedim u ureduGrrrKad dođem doma, navinut ću volume na max i početi skakati(OK, vi me razumijete, nadam se) :) ... a u međuvremenu je već započela She's The One.... pa sad ti ostani normalan....

Posted

al si se ti navukla na springsteen radio :thumbup:

Posted (edited)

U2 u Zagrebu na maksimiru 10 avgusta sa nekom bolesno perverznom binom

Edited by BornToRun
Posted
al si se ti navukla na springsteen radio :thumbup:
Već sam taj link poslala svim živima koje znam :D
Posted
U2 u Zagrebu na maksimiru 10 avgusta sa nekom bolesno perverznom binom
Zar zaista?Vjerujem da će stadion biti pun.Ja doduše spadam u one rijetke koji ih ne slušaju, ali drago mi je ako dolaze, neka se ljudi provesele!
Posted

Khm, dakle, The Ghost, zar želiš reći da odlazak na Backstreets nije tvoj svakodnevni ritual...?

Posted
:Hail:Gde si skinula ovu fotku, ima li neki tekst?BTW, kupicu ovo. Nije neki kvalitet, ali lepo izgleda. Za svirucakanje po kuci.http://www.mitros-music.com/products/2475-...ffinity_Seri/3/
Kako je Bruce u zadnje vrijeme malo omekšao svoje medijsko/komercijalne stavove, tko zna, možda za koju godinu počnu proizvoditi Bruce Tele, s njegovim potpisom.Nekako mu taj potez i ne bih baš previše zamjerila.... :) The Ghost, ovo ti je potez godine! Gitara je prava bebica. Do jeseni ćeš već sigurno rasturati Because The Night, u najmanju ruku! :)
Posted

Pravo da ti kazem, svaki dan sam na Greasy Lake, a ovih dana nisam bio na Backstreets. Idem iz ovih stopa.

Posted

The first day I can remember looking into a mirror and being able to stand what I saw was the day I had a guitar in my hand.

Posted

E, pa ovo ne vazi....ovo je pravi Tele...Mumin...koja faca.

Posted

Po preporuci Borna skinuo sam The backstreet liner notes za Tracks. Sjajna stvar. Uradjeni su songfactsi za svaku pesmu i to u formatu koji odgovara originalnoj kutiji za Tracks.