Freehold Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Imam SB na dvd-iju, jako dobro je uradjen sa menijima pa kome treba mogu mu narezati.Zainteresovan!
dancing Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Ljudi zapravo ne vole da slusaju o tome kako je neko dostigao svoju srecu.Vole da slusaju sve ostale varijante : kako neko sanja o sreci, kako se bori da dostigne srecu, kako mu je sreca za malo izmakla, kako je nesrecan itd.Ne znam, možda je to i točno. Ali u tom slučaju bi blues trebao biti najpopularniji glazbeni žanr.Doduše, nedavno sam na telki čula da ako je čovjek okružen sretnim susjedima, ima 50% više šanse da i on bude sretan.
dancing Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Kad već spomenuh Super Bowl, evo izuzetnog teksta (berem za fanove), ukoliko ga, naravno, već niste pročitali:(Brus u blog maniru priča o Super Bowl doživljaju).Baš dobra stvar, sviđa mi se! Uf, da se Bruce odluči napisati memoare, koja bi to poslastica bila...! :) Ne samo sa stajališta sadržaja, nego i zbog stila pisanja, čovjek zna kak se piše, ne samo poeziju, nego i prozu, očito! :) Sviđa mi se to što se ne boji pokazati svoju ranjivost, vidi se da i njega muče iste brige i nesigurnosti kao i sve nas, samo, u malo drukčijem kontekstu. :) Kad je BTR pričao o prodaji u Americi nakon ovog nastupa i rekao da se prodaja nije ništa povećala tim nastupom, Bruce je očito imao drukčije nade: "The Super Bowl is going to help me sell a few new records, that's what I wanted because I want people to hear where we are today."PSDvije opservacije koje slobodno ignorirajte:1."I check my hair, spray it with something that turns it into concrete and I'm out the door."Aha, zato ima tak lošu frizuru u zadnje vrijeme...2. "I've got a nice pair of cowboy boots my feet look really good in"Ahh, my kind of man :D
BornToRun Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Zainteresovan!Dobijas sledeci put kad dodjes u bg
BornToRun Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Baš dobra stvar, sviđa mi se! Uf, da se Bruce odluči napisati memoare, koja bi to poslastica bila...! :) Ne samo sa stajališta sadržaja, nego i zbog stila pisanja, čovjek zna kak se piše, ne samo poeziju, nego i prozu, očito! :)Doduse tu ne bi bilo nikakvih skandala, ljubavnica, intriga...
dancing Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Doduse tu ne bi bilo nikakvih skandala, ljubavnica, intriga...Pa to od Brucea niti ne očekujemo... netko mora biti i pošten u tom pokvarenom show businessu... ;)
BornToRun Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 SINGLES"Working On A Dream"Country....... Peak........Weeks in ChartCroatia......... # 1 ............... 9Norway......... # 9 ............... 3Poland.......... # 12 ............. 10Switzerland.. # 31 ............. 3Sweden........ # 37 ............. 1Portugal........ # 39 ............. 2Italy.............. # 40 ............. 1Belgium (F).... # 48 ............. 1Spain............. # 53 ............. 1Netherlands.. # 65 ............. 2Canada......... # 91 ............. 1USA............... # 95 ............. 2....(sales 54,220)UK................. # 195 ........... 1
Super Trooper Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...ideoid=52270157Bruce Springsteen "The Wrestler" - video spot
Freehold Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...ideoid=52270157Bruce Springsteen "The Wrestler" - video spotBrus, kao u najboljim godinama :) Lep atmosferičan spot!
The Ghost Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Bas dobar. Najbolji video sa ovog albuma. A i pesma to zasluzuje.
BornToRun Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Bojim se da nam i onako slaba sansa da Brus poseti Srbiju sad deluje jos nerealnjije.Dakle exit dovodi madonu, karte za AC/DC se izgleda sjajno prodaju, tu je i jebeni depeshe mode, zatim smeo bih se opkladiti da ce i U2 doci na leto ili ovde ili u cg .Toliko skupih koncerata, ljudi su se vec istrosili.Nece moci da se isprati jos jedan veliki koncert,Pre ce biti ona varijanta da samo dodje i otvori exit.
The Ghost Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Kod tebe bas nada umire poslednja. Ja ne verujem ni da ce doci sam sa gitarom.
Frank Pembleton Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Nemojte meopet sa tom forom "sam sa gitarom"...Necu bre sam sa gitarom ocu da prsti i ocu detroit medley.... <_<
BornToRun Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Da mogu da se vratim kroz vreme, evo gde bi otiso
The Ghost Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 23. sept. 1979. No Nukes koncert u Medisonu....Bruce je napunio 30. Gledao sam i ranije ovo i cini mi se kao da konzumirao nesto.Tu se desio i incident sa bivsom ribom.
Recommended Posts