Frank Pembleton Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 (edited) Biće al' u kurcu. Maksa Ćatović je izmislio pola priče. Koju polovinu?Koliko vidim bice krajem maja ili pocetkom juna iliAC/DC na stadionu ;) Edited January 22, 2009 by veljaGB
BornToRun Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Biće al' u kurcu. :o :o Pa nemoj sad i ti kad nam je zensko doslo na topik.
BornToRun Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Sto se tice gitare, mislim da Bruce ponekad svira na njoj, ali sve redje. I ja sam sumnjicav da dozvoljava fanovima da je diraju jer on ima nekoliko Telecastera, od kojih neki jako lice na tu legendarnu gitaru. Najbolje zna Born to Run, posto je on pipnuo... Hm moguce da je to u pitanju.Vise slicni gitara.Ova iz avatara nije toliko ostecena kako ova sa slike koju si stavio.Za pesme iz perioda BTR i darknesa svira uglavnom na toj gitari.Ja zelim da verujem da sam pipnuo i "odsvirao" na legendarni telecaster sa prve strane BTR albuma !Pokusavam da uploudujem snimak sa koncerta na youtube da probamo da analiziramoAli mi ne ide.Snimak je u avi formatu da li treba da se prvo konvertuje u neki drugi format ?
Super Trooper Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Pesma The Wrestler nije nominovana za oskara?! Zanimljivo da umesto pet nominacija postoje samo tri. Pitam se da li je stvar gotova ili će se spisak kompletirati sa još dve pesme?
BornToRun Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Pesma The Wrestler nije nominovana za oskara?! Zanimljivo da umesto pet nominacija postoje samo tri. Pitam se da li je stvar gotova ili će se spisak kompletirati sa još dve pesme?Ne to je to. Bruce je popusio za nominaciju
Super Trooper Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Ne to je to. Bruce je popusio za nominaciju Svašta...
Frank Pembleton Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Bruce Springsteen and the E Street Band will perform live on NBC in the Bridgestone Super Bowl XLIII Halftime Show at Raymond James Stadium in Tampa on Sunday, Feb. 1. That we know. What we don't know is which songs will be played.Here's your chance to predict which playlist Springsteen may choose on Super Bowl Sunday. Take a look at the tentative playlists and choose which one you think will be performed, then discuss which playlist you'd like to hear.Playlist A: Glory Days, My Lucky Day, Badlands, Born to RunPlaylist B: Born to Run, Rosalita, Working on a Dream, The RisingPlaylist C: The Rising, Darkness on the Edge of Town, Working on a Dream, Hungry HeartPlaylist D: Born in the USA, Thunder Road, Rosalita, My Lucky DayPlaylist E: Born to Run, Dancing in the Dark, Radio Nowhere, The RisingPlaylist F: Rosalita, The Wrestler, Glory Days, Born to RunPlaylist G: Glory Days, Born to Run, The Rising, Working on a Dream Moj Izbor ako mora da se bira.... D
BornToRun Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 (edited) Molim vas ne dajte mi ovo da radimclick? Edited January 22, 2009 by BornToRun
Super Trooper Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 The Wrestler incident: nakon objašnjenja da pesma nije nominovana zato što se ne pojavljuje u samom filmu već u odjavnoj špici (sviranje kurcu), usledilo je novo objašnjenje, problem je što će pesma biti objavljena na novom albumu (ovo pas s malom ne može da proguta), da bi na kraju usledilo pravo i najgore objašnjenje: pesma jednostavno nije dobila dovoljno glasova od članova te njihove nazovi akademije.E sad, pošto je oskar pre svega filmska, a ne muzička nagrada, moram da primetim i sledeće: najviše nominacija (13) ima film Bendžamin Baton. Nadam se da će dobiti svih 13, koje će zatim dobitnici potom nabiti jedan drugom u bulju, pošto je reč o najgorem smeću za poslednjih par decenija i to u jednoj inače solidnoj filmskoj godini. U takvoj situaciji, bolje da se svi Brusovi albumi prodaju po volmartima (može i po rodićima), nego da se on nadje u takvom društvu.
dancing Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Zar taj Oscar za muziku zaista ima toliku težinu? Ima težinu u tom komercijalnom medijsko-eksponiranom smislu jer je dodjela Oscara nešto što svi žele vidjeti i čuti, pa onda i oni koji inače tu pjesmu nikad čuli ne bi na kavi pričaju "e, vidi, onaj XY je dobio Oscara za najbolju pjesmu". Meni Streets Of Philadelphia nije ništa bolja i draža time što je dobila Oscara. Ne znam kako Bruce doživljava sve to, ali valjda njegova taština nije toliko velika da čezne i za holivudskim nagradama.
Super Trooper Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Zar taj Oscar za muziku zaista ima toliku težinu? Ima težinu u tom komercijalnom medijsko-eksponiranom smislu jer je dodjela Oscara nešto što svi žele vidjeti i čuti, pa onda i oni koji inače tu pjesmu nikad čuli ne bi na kavi pričaju "e, vidi, onaj XY je dobio Oscara za najbolju pjesmu". Meni Streets Of Philadelphia nije ništa bolja i draža time što je dobila Oscara. Ne znam kako Bruce doživljava sve to, ali valjda njegova taština nije toliko velika da čezne i za holivudskim nagradama.Bruce to doživljava tako što je, kad je dobio oskara za Streets of Philadelphia, svoj govor započeo račima, otprilike, "odavde je sve nizbrdo...", ili, oskar je vrh... Ali nije bitno kako on to doživljava. Oskar je legenda, glamur, zajebancija... Sa gomilanjem glupavih filmova gubio je na suštinskoj vrednosti, ali, kao što rekoh, prošla godina je bila solidna, Bruce je trebao da još malo sve to ulepša, a kako je krenulo, završiće se vrlo pogano...
The Ghost Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Dancing, pretpostavljam da ce neka od zagrebackih agencija da vodi na Bossa u Bec?@TrooperSad ces da me nateras da skinem tog Batona. Inace, preksinoc sam konacno odgledao The Wrester. Nisam gledao bolji film od Eastwoodovih Letters from Iwo Jima i Flags of Our Fathers.
dancing Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Dancing, pretpostavljam da ce neka od zagrebackih agencija da vodi na Bossa u Bec? http://www.urban-travel.com/http://www.art-travel.hr/hrv/index.aspOve dvije će sigurno organizirati nešto. Možda bi čak bilo bolje ići u Udine, jer je u Beču, kad sam prošli put bila, publika bila živi užas, sjedili su cijelo vrijeme kao klade.@ BornToRunAvatar mi nije nažalost Bruceova gitara, nego kopija izrađena po njegovoj. Nisam stigla pronaći neku zgodnu sličicu sa the real thing.
Super Trooper Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 No ako su Bruce-a izjebali holivudski učenjaci, u Rolling Stone-u je ubeležio svoj ovodecenijski hat-trick: tri e street band albuma, tri petice, tri naslovne strane. Pored ocene WOD-a, novi RS nudi i tekst The Band on Bruce: The Springsteen They Know, plus, najvažnije, linkove ka svim brojevima RS-a od 1978 u kojima je tema broja bio Bruce (tj. u kojima je imao naslovnu stranu) - prava mala istorija.A evo i linka za observer u pdf-u: http://www.backstreets.com/Assets/pdfs/observer.pdf
The Ghost Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 (edited) Ja hocu i u Udine i u Bec... ;)E, bravo, Trooper!Evo ga RS:http://www.rollingstone.com/news/story/255...eir_springsteenbtw,kladim se da ovo niste znali, upravo sam slucajno video.Nils ima vise solo albuma od Brucea! Edited January 23, 2009 by The Ghost
Recommended Posts