Frank Pembleton Posted December 17, 2023 Posted December 17, 2023 (edited) 18 minutes ago, sreta-steta said: Uh onda nesto drugo... ja bih nesto sto moze da se vozi... vidim samo jedan u Nemackoj. Jel ove godine otkazao neke koncerte ili je nesto klonuo posle turneje? To sto kasnije sve rizicnije Proveri sve. Otkazao je ovogodišnje, ali to je posle Evrope. Čir na želudcu. Nemačle ima malo jer se igra prvenstvo u fudbalu... Pogledaj na zvaničnom sajtu... Edited December 17, 2023 by Frank Pembleton 1
Frank Pembleton Posted December 24, 2023 Posted December 24, 2023 On 16.12.2023. at 11:06, Frank Pembleton said: E de ste! Malo sam odmarao od foruma... Uzeo Milano 1.06 tribine... E imam pitanje ko je odavde bio u Beču? Imam za dvoje neke poklone 😉 Jedan poklon otišao, javite se za drugi šteta da propadne... 1
Frank Pembleton Posted January 7 Posted January 7 On 1. 1. 2024. at 20:41, Zet said: Uh, baš bi mi dobro došao ovaj Boss-ov CD. Bio prisutan Done
Frank Pembleton Posted March 10 Posted March 10 E jbga... Bg izbori 02.06. a ja 01.06 na San Siru....
Ian Mancunian Posted March 12 Posted March 12 Ja uzeo za 03.06. a kontam da mi više odgovaralo ipak 01.06.
Ian Mancunian Posted April 8 Posted April 8 Gledam sinoćnu setlistu, u Inglewoodu - gostovao Tom Morello i odsvirali American Skin (41 shots) i Ghost of Tom Joad. Uf uf.
Frank Pembleton Posted April 8 Posted April 8 Mislim da USA setlista nije referentna za nas preko bare. Od maja će da vidimo 🥹
Frank Pembleton Posted April 25 Posted April 25 Gotov prvi deo USA turneje. Sad se prelazi u Evropu. Prvi koncert je 05.05.2024 u Kardifu, Irska...
vladavsnarod Posted April 26 Posted April 26 On 25. 4. 2024. at 15:36, Frank Pembleton said: Prvi koncert je 05.05.2024 u Kardifu, Irska... Kardif u Velsu, da se neko ne zajebe
morgana Posted April 29 Posted April 29 (edited) prodajem kartu za 1. jun u milanu, red 7, sjediste 1, sjedece mjesto ocigledno. forumska cijena 180 eura, iako je karta placena 208. usput placem sto mi se kovid toliko usrao u zivot da jos uvijek ne mogu da putujem Edited April 29 by morgana 2
bradilko Posted May 25 Posted May 25 sad ugledah da je veceras koncert na velodromu u marseju. jel moze bolje od ovog. sve se poklopilo, a ja propustam. mnogo je bitno gde se nesto gleda. nije isto marsej i milano ili neka poljska vukojebina
mvp Posted May 26 Posted May 26 (edited) Marsej, Prag i Milano odlozeni. Boss se razboleo Edited May 26 by mvp
Recommended Posts