dunja Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 ovo se dalo slutiti negde na pocetku poslednje epizode, a na neki nacin i od samog pocetka.sad jedva cekam sledecu sezonu, u nadi da ce biti bolja... da li mislite da uloga onog Masukinog asistenta koji je Dexteru isporucio onu plasticnu ruku iz Ice Truck slucaja ne seze dalje od puke fascinacije likom Dextera Morgana ili su tu pokusali da najave zaplet sledece sezone?mislim, who the fuck je taj lik?
nemoderisani Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 da li mislite da uloga onog Masukinog asistenta koji je Dexteru isporucio onu plasticnu ruku iz Ice Truck slucaja ne seze dalje od puke fascinacije likom Dextera Morgana ili su tu pokusali da najave zaplet sledece sezone?mislim, who the fuck je taj lik? Definitivno najava zapleta u sledećoj sezoni. Lik je i pre nego što ga je Dexter iznapušavao, kupio onu ruku sa e-baya, a kolegama rekao da nije uspeo u tome. A na kraju je delovalo da mu je Dexter nova opsesija.
Amelija Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 i ja mislim da mora biti nešto sa tim gikom i rukom, ako ne primarni zaplet ono bar sporedni inače meni bila super ova sezona, početak je bio relativno mlak i preovladavalo je "ima li Boga ili ga nema"itakoto, pa onda sve bolje i bolje, a kraj je , tooooo sam čekala već duuugo vremenajedino što mi je bezveze je ona incestarija (iako zvanično i ne bi bila to), totalno glupavo i bespotrebno da, i super mi je kako je izvedeno ono sa zlim profesorom, stvarno pomisliš da je student koliko-toliko još uvek čovek i da se razmišlja da li baš sve to tako mora biti, kad ono međutim :D
MiddleClass Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Deb zaljubljena u Dextera... :isuse:Gledacu i dalje... :)
Mil@n Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Meni dobra sezona i odličan kraj i baš mi je ok što se Deb prima na Dexa :DKad je početak sledeće sezone? Kad? Kad? Kad?
Jolly Roger Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Prva 2 minuta sedme sezone:http://www.youtube.com/watch?v=rzzwNUBc2Z0
Lrd Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 E, da, Dexter. Ja sam bio odustao na početku pete sezone, bila mi je previše depresivna. Ali sam pre jedno mesec i po sa velikim uživanjem spičkao petu i šestu. Peta je bila malo teška, pogotovo sa Dexovom riđom perikom, ali je šesta bila baš kul. Malo incesta nikom nije škodilo, ali mislim da se to neće desiti. Sve u svemu, jedva čekam sedmu i gledaću je sa nekadašnjim entuzijazmom, iako je serija već posle druge sezone otišla u rutinu i osrednjost.
dunja Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 uuuu, kako jak novi trejler!bice ovo 1 zajebana sezona
Jolly Roger Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 (edited) Dexter je, uz Breaking Bad, jedna od retkih serija koja baš miriše na nesrećan kraj. No one escapes the dark passenger. Konačno, dosta podilaženja razmaženoj publici. Edited August 18, 2012 by Jolly Roger
OmarKuk Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Nista ,morace da ubije sestru koja mu bioloski i nije sestra
Recommended Posts