Filipenko Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Kreće i formalno nova sezona ovog vikenda.
Lrd Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Džon Litgou! Omgomg, pa konačno da ponovo vidim glumca koji je nacrtan da bude psihopata u takvoj ulozi! Epizoda je prilično dobra, novi zaplet je sjajan, bar u prvoj epizodi nema beskonačnog psihoanaliziranja i samoispitivanja koje je zamalo sjebalo treću sezonu. Čak ni priča sa bebom ne smara toliko. Svidelo mi se skroz, čekam sledeću. E da, Deb Morgan
mustang Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 koja sam ja budala...umesto da ucim i radim ono sto treba, odgledah juce celu prvu sezonu dextera jer nisam mogla da se zaustavim!!! kakva serija! kakvi karatkeri, prica,....pa one scenariste treba u dupe da izljubim. svaka cast na odabiru glumaca.....auuu sokirana sam koliko je kvalitetno i kreativno uradjeno!!!
Lrd Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 moj psiho :) ... isti moj soulmate Ko? Dekster ili Douks? Meni je Douks omiljeni lik u seriji do sada.
mustang Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 ma dexter, ko da gledam sebe ili moju jacu polovinu....ali volim i douksa :) ...svi su super likovi! a douks kada napuci usne i samo serucne 'motherfucker' ili 'you fucking freak' ili tako nesto :)))) savrseno :)
Lrd Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Dobro, er niko ne oseća potrebu da prokomentariše prvu epizodu četvrte sezone?
Arkadija Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Bila i prošla i 2. epizoda,ništa lošija od prve. Zaplet je jasno postavljen i čini mi se da je bolji nego onaj od prošle sezone.Izbor Johna Lithgowa za psihopatu je pun pogodak, on se rodio da glumi takve likove.
Filipenko Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 (edited) John Lithgow se rodio? :o Zar John Lithgow nije oduvek postojao? Edited October 6, 2009 by Filipenko
Lrd Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Dexter rules with iron fist! Dakle, nema predaha. Ako je prva sezona bila najbolja, zaokružena umetnička celina, ostatak serije se sjajno nosi sa banalizacijom potrebnom za televizijsku seriju. Meni je fascinantno kako glumci koji već imaju svoju simboličku vrednost, renome i harizmu (James Remar, Jimmy Smits, Keith Carradine, John Lithgow ) uopšte ne jedu seriju, nego je samo unapredjuju. Priča nosi jake likove, atmosfera prosto upija, jebote volim ovu seriju. Inače, Lithgow igra kao da ga je De Palma režirao, Dženifer je i dalje neodoljiva, a Dexter nikako da smori. Jedva čekam dalje.(Btw, ne sećam se da sam se sa nečim namučio u doba ADSL-a kao sa poslednjom epizodom Dextera, skidao sam je dva i po dana :( )
Arkadija Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 (Btw, ne sećam se da sam se sa nečim namučio u doba ADSL-a kao sa poslednjom epizodom Dextera, skidao sam je dva i po dana :( )Da zanaš i meni je download menager prijavljivao neke errore, verovatno su uploaderi nešto pogrešno uradili, mada mi nije trebalo 2 dana , ali jedno par sati sigurno jeste.
Lrd Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Istina, smara Rita malko i njegov privatni život je malo neinspirisano predstsavljen, ali sve, sve što ima veze sa Litgouom (:P) je, breee....
Arkadija Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 (edited) Konačno odgedah i ovu epizodu, šta reći, nego, Litgou je :Hail: Edited November 5, 2009 by Arkadija
nemoderisani Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Istina, smara Rita malko i njegov privatni život je malo neinspirisano predstsavljen, ali sve, sve što ima veze sa Litgouom (:P) je, breee....Ti delovi malo uspore dinamiku ali donose jos jednu dimenziju seriji. Mrzim ih ali i volim u isto vreme. Kakva serija, 4. sezona...
Recommended Posts