shimpu Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 sta su se ovo koji kurac zamenile kingmejkerka i meri popins...jos nesto me interesuje...ko je glavni na ovom forumu...nije da nesto zelim da pitam tu osobu nego me zanima cisto onako da znam
3opge Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 sta su se ovo koji kurac zamenile kingmejkerka i meri popins...jos nesto me interesuje...ko je glavni na ovom forumu...nije da nesto zelim da pitam tu osobu nego me zanima cisto onako da znamto sa zamenom je valjda onako zesce urbani fazon
Miralem Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 to sa zamenom je valjda onako zesce urbani fazonos se dzoras sa mnom? pa da budes zoralem, a ja mirge.
MayDay Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 (edited) a ja bih mogla sa hustlerom.on huzdaj, a ja majtler. Edited December 1, 2008 by MayDay
hattori Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 a ja bih mogla sa hustlerom.on huzdaj, a ja majtler.zar nije bolje sa gervasius twinkleminklesonom,pa da ti budes maytwinkleminkleson,a on gervasiusday?
Miralem Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 u stvari, ja ocu sa larkom, pa da budem mirko.
MayDay Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ma ja u stvari hocu da budemmay u maglu simovicua on nek bude kudday.pitaj larka hoce li da bude laralem?
Miralem Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 l'aralem.nego, kad smo vec kod njega, mogo bi da ovo splituje na jezik il negde.
MayDay Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 stvarno bi mogao, ovo mi je vec drugi put da trolujem po moderaciji. prvi put je to bilo u osvit kdp-a.nego miraleme, meni se mirge ipak vise svidja.
Miralem Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 de gustibus non est disputandum.nego, stvarno si ga istrolovala. ja bi ti za ovo dao minimum 10%.
harper lee Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 A ja bih mogao sa lordom Henrijem Kao i ja sa lindom lee.Mada, kad bolje razmislim, nik "lee lee" bas i ne bi bio narocito smislen. Mogao bi ga neki Leskovcanin pogresno procitati. :D
*edited by mod Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ja sam ostao siroce. Sta cu kad nemam inspirativan nadimak <_<
Vasilij Zajcev Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 sta su se ovo koji kurac zamenile kingmejkerka i meri popins...jos nesto me interesuje...ko je glavni na ovom forumu...ja sam. oces da im kazem da vrate stare nikove?
Recommended Posts