Jump to content
IGNORED

Nicksnatchers

shimpu

Recommended Posts

Posted

sta su se ovo koji kurac zamenile kingmejkerka i meri popins...jos nesto me interesuje...ko je glavni na ovom forumu...nije da nesto zelim da pitam tu osobu nego me zanima cisto onako da znam

Posted
sta su se ovo koji kurac zamenile kingmejkerka i meri popins...jos nesto me interesuje...ko je glavni na ovom forumu...nije da nesto zelim da pitam tu osobu nego me zanima cisto onako da znam
to sa zamenom je valjda onako zesce urbani fazon
Posted
to sa zamenom je valjda onako zesce urbani fazon
os se dzoras sa mnom? pa da budes zoralem, a ja mirge.
Posted (edited)

a ja bih mogla sa hustlerom.on huzdaj, a ja majtler.

Edited by MayDay
Posted
a ja bih mogla sa hustlerom.on huzdaj, a ja majtler.
zar nije bolje sa gervasius twinkleminklesonom,pa da ti budes maytwinkleminkleson,a on gervasiusday?
Posted

u stvari, ja ocu sa larkom, pa da budem mirko.

Posted

ma ja u stvari hocu da budemmay u maglu simovicua on nek bude kudday.pitaj larka hoce li da bude laralem?

Posted

l'aralem.nego, kad smo vec kod njega, mogo bi da ovo splituje na jezik il negde.

Posted

stvarno bi mogao, ovo mi je vec drugi put da trolujem po moderaciji. prvi put je to bilo u osvit kdp-a.nego miraleme, meni se mirge ipak vise svidja.

Posted

de gustibus non est disputandum.nego, stvarno si ga istrolovala. ja bi ti za ovo dao minimum 10%.

Posted
A ja bih mogao sa lordom Henrijem cool.gif
Kao i ja sa lindom lee.Mada, kad bolje razmislim, nik "lee lee" bas i ne bi bio narocito smislen. Mogao bi ga neki Leskovcanin pogresno procitati. :D
Posted

Ja sam ostao siroce. Sta cu kad nemam inspirativan nadimak <_<

Posted
sta su se ovo koji kurac zamenile kingmejkerka i meri popins...jos nesto me interesuje...ko je glavni na ovom forumu...
ja sam. oces da im kazem da vrate stare nikove?