Timmy Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 (edited) Uplatio sam po nekoj super akciji 3 meseca u Welnes centru u Narodnog fronta. Imaju teretanu i bazen sa djakuzijem i tursku i finsku saunau.Sve mini, ali dovoljno. Jedino da je bazen malo veci. Imaju preciznu satnicu kad je kolika guzva. Bio sam prvi put u nedelju od 2 do 4, maltene nikog nije bilo. A rade od 7 do 23. Svakao cu gadjati radne dane od 12 do 15h, tada pise da je prazno. Sve mi odgovara, i lokacija izmedju posla i kuce i nemanje guzve i smesna cena od 100e za 3 meseca neogranicenog koriscenja. I jos platio preko firme. Hvala im :) Trudicu se da sto cesce idem. Edited November 15, 2017 by Timmy
Timmy Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Gde si video odvojene termine na slicnim mestima :)
Moća Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 Evo ovde da pitam. U apartmanu imam malu saunu pa hocu da probam e sad nikad nisam bio niti imam pojma sta i kako. Citao sam ovu temu pa vidim da se ide po tri intervala a hladna voda izmedju jel sam dobro ukapirao? Kad je ukljucim ona je podesena na 90c jel da udjem odmah ili da cekam da se prvo ugreje? Ima i ono kamenje da se poliva zbog vlaznosti dal ti valja?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 treba da ima termometar neki koji pokazuje unutrašnju tempreaturu. nisi žaba, čekaj da se ugreje najtopliji savet, ne preteruj, vidi kako ćeš da reaguješ. iz ličnog iskustva ti pričam, ja sam prvi put preterao pa sam fasovao nešto tipa sunčanice. bacao pegle dva dana, a glava mi pucala. jedino mi prijalo da ležim u mračnoj sobi, i pijem ladnu vodu jedna tura saune, i jedno tuširanje ladnom vodom je sasvim dovoljno za početak. podnošljivije je sa suhim vazduhom, ne preteruj sa dolivanjem vode
SNARC Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 Ako imas neko etericno ulje..neka menta ili slicno..kapni malo u vodu kojom polivas kamenje, ima da te otvori odasvud.
Moća Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 treba da ima termometar neki koji pokazuje unutrašnju tempreaturu. nisi žaba, čekaj da se ugreje najtopliji savet, ne preteruj, vidi kako ćeš da reaguješ. iz ličnog iskustva ti pričam, ja sam prvi put preterao pa sam fasovao nešto tipa sunčanice. bacao pegle dva dana, a glava mi pucala. jedino mi prijalo da ležim u mračnoj sobi, i pijem ladnu vodu jedna tura saune, i jedno tuširanje ladnom vodom je sasvim dovoljno za početak. podnošljivije je sa suhim vazduhom, ne preteruj sa dolivanjem vode Hvala onda nek bude samo jednom.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Filozof manijak Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 5-10 min unutra max, uz jedno tusiranje hladnom vodom izmedju. Nikako ne preteruj, ne lozi paru previše....i opusti se i uzivaj Ako imas problema sa pritiskom, bolje iskuliraj saunu
SNARC Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 E jeste tetke.. Tri boravka..svaki put malo duze..kreni od 5 minuta i neka poslednje bude 10. Ladan tus izmedju i posle. Ne tuci je preko 70-80 strpeni kao pocetnik. Inace..brijanje posle saune je mama svih dozivljaja, mosh se kasikom obrijati.
Filozof manijak Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 Posto je junfer za saunu, bolje da počne tetkasto, pa nek proceni posle sam kako mu prija
Moća Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 Videcemo posle ako uspavamo dete na vreme.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Moća Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 Nisam ja kojot bre.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
mlatko Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 E jeste tetke.. Tri boravka..svaki put malo duze..kreni od 5 minuta i neka poslednje bude 10. Ladan tus izmedju i posle. Ne tuci je preko 70-80 strpeni kao pocetnik. Inace..brijanje posle saune je mama svih dozivljaja, mosh se kasikom obrijati.e jest, pa da skine i kozu ako nov žilet Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Duci Simonovic Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 Al apartman sa saunom, pisaj po sirotinji
Recommended Posts