bigvlada Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Lajbrri dženezis ima prvu, 509 strana, pdf od 5MB.
Moća Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Ima li neko u *mobi formatu knjigu "Dete 44" pisac Tom Rob Smit?
Have_Fun Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Zna li neko gde mogu naci nastavke "Jumper-a" (svi ste verovatno odgledali film o liku koji moze da "skace" (teleportuje) ) od Steven Gould-a??knjige su, "Reflex" iz 2004, "Impulse" 2013 i "Exo" 2014evo i Wiki linkahttps://en.wikipedia.org/wiki/Jumper_%28novel%29#Sequels
aram Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Gould paket u raznim formatima - PM moze +1 priti pliz :)
rajka Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Da li ima nekog na forumu da uopste vise ne cita "papirne" knjige? (a da cita elektronske)
betty Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 (edited) ja svakako vise ne kupujem papirne knjige. nakon trece selidbe u godinu dana su sve otisle u charity shops, a do tada mi je kindle prakticno vec zamenio biblioteku. edit: izuzetak su strucne knjige debelih korica s lepim ilustracijama, njih ponekad kupim. Edited July 31, 2015 by betty
Аврам Гојић Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 jako retko citam papirne knjige. Kindl mi je sada i otac i majka.
Hamlet Strašni Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 I ja isto, zato jako malo čitam na srpskom i uglavnom čitam istorijske i političke knjige. Večeras ću verovatno početi da čitam filipa davida. Na papiru, to na kindlu nema...
Skyhighatrist Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Ja i dalje volim da kupim, a bobami i da čitam papirne knjige. Nije svejednotm.
James Marshall Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Ja i dalje volim da kupim, a bobami i da čitam papirne knjige. Nije svejednotm. +1 isto, imam ja brdo knjiga elektronskih, stručne literature pogotovo, koju bih ovako skupo platio i teško nabavio, ali kad odem da odmorim na rijeku ispod drveta uz neku knjigu, papir je bogotac. A nekako i sebe kad častim, kad kupim knjigu mnogo je veći ćejf nego kad daunlodujem ili platim elektronski, jedva čekam kući da dođem da je otvorim, makar bila neka buvljačka od 100 dindži. Stripovi pogotovo.
rajka Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 ja sam isto prestala da kupujem papirne od kad imam kindl, ima vec jedno 5 god. a zadnjih par godina sam presla na ipad za citanje. sada kada i kada mi padne u ruku papirna knjiga nekako mi ne odgovara (pogotovo onaj jeftin tanak papir kad je), pa radije istu tu skinem u elektronskom obliku i citam tako. A i shvatila sam da ne volim da nagomilavam fizicke predmete po kuci. pa sam se onako pitala koliko je to cesto ovde. hvala!
Recommended Posts