Jump to content
IGNORED

EBook

Molder

Recommended Posts

Posted

Lajbrri dženezis ima prvu, 509 strana, pdf od 5MB. 

Posted

:) ima i druga. hvala ti puno

Posted

Koja je najveca baza srpskih naslova u e formatu?

• 4 weeks later...
Posted

Ima li neko u *mobi formatu knjigu "Dete 44"  pisac Tom Rob Smit?

• 1 month later...
Posted

Gould paket u raznim formatima - PM

Posted

Gould paket u raznim formatima - PM

moze +1 priti pliz :)

Posted

Videh sada da imam PM

Hvala puno :)

<3

• 1 month later...
Posted

Da li ima nekog na forumu da uopste vise ne cita "papirne" knjige? (a da cita elektronske)

Posted (edited)

ja svakako vise ne kupujem papirne knjige. nakon trece selidbe u godinu dana su sve otisle u charity shops, a do tada mi je kindle prakticno vec zamenio biblioteku. 

edit: izuzetak su strucne knjige debelih korica s lepim ilustracijama, njih ponekad kupim. 

Edited by betty
Posted

jako retko citam papirne knjige. Kindl mi je sada i otac i majka.

Posted

I ja isto, zato jako malo čitam na srpskom i uglavnom čitam istorijske i političke knjige. Večeras ću verovatno početi da čitam filipa davida. Na papiru, to na kindlu nema...

Posted

Ja i dalje volim da kupim, a bobami i da čitam papirne knjige. Nije svejednotm.

Posted

Ja i dalje volim da kupim, a bobami i da čitam papirne knjige. Nije svejednotm.

+1

isto, imam ja brdo knjiga elektronskih, stručne literature pogotovo, koju bih ovako skupo platio i teško nabavio, ali kad odem da odmorim na rijeku ispod drveta uz neku knjigu, papir je bogotac. A nekako i sebe kad častim, kad kupim knjigu mnogo je veći ćejf nego kad daunlodujem ili platim elektronski, jedva čekam kući da dođem da je otvorim, makar bila neka buvljačka od 100 dindži.

Stripovi pogotovo.

Posted

ja sam isto prestala da kupujem papirne od kad imam kindl, ima vec jedno 5 god. a zadnjih par godina sam presla na ipad za citanje. sada kada i kada mi padne u ruku papirna knjiga nekako mi ne odgovara (pogotovo onaj jeftin tanak papir kad je), pa radije istu tu skinem u elektronskom obliku i citam tako. A i shvatila sam da ne volim da nagomilavam fizicke predmete po kuci.

pa sam se onako pitala koliko je to cesto ovde. hvala!