le petit nicolas Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 ako je neko čitao the glass cage, nicholas carr, da podeli sa mnom... poz
zmanic Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Ima li igde da se pronađe text drame "Sveti Sava" Siniše Kovačevića? U bilo kom formatu ili obliku.
zmanic Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Ne mora da bude ni u elekronskom obliku, može u pozitronskom, hologramskom, 3D .... na papirusu, može za pare, na zajam, na karticu???? Nije valjda da niko ovde nema ???
koksy Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 otiđi i registruj se na forum tvorac grada pa u pozorišnoj sekciji pitaj da li neko od moderatora ima (vuk, koen). na tom forumu je postavljena većina njegovih drama ali Sv.Save nema. ako neko od njih ima negde, sigurno će ti pomoći.
strixaluco Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 Волела бих да прочитам књигу Слике Маријине Лидије Шајерман Ходак, с тим што ми ни на крај памети не пада да дам и један једини динар за њего усташко писање. Само ме интересује колико јој је машта била бујна у србомржњи, обзиром да јој је мајка била Српкиња. Значи, само електронски облик, хвала :) .
strixaluco Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Уф, изгледа да сам много захтевна .. А може ли ико да ми помогне око једне, било које, књиге Милована Јовановића: Семе космичког знања; Онтолошке приче; Печат на леду; Путници; Крај игре .. :)
Hamlet Strašni Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Jel koristi neko bookleak.net? Traži neke registracije da bi mogao da skidaš fajlove. Da li je to bezbedno?
Indy Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Probaj iz virtualne masine, nikako sa pravog kompjutera. Pri tom koristi lazne informacije ili disposable e-mail adresu, ofkors. (Cak i onda moze da ne prodje, posto cesto nema niceg - osim malwarea - na drugom kraju registracije).
Hamlet Strašni Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Mislim da ću preskočiti. Prilično si me sada preplašio. Nije bio dogovor kome sam se nadao - samo napred skinuo sam 1000 knjiga odatle. Tja
bigvlada Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Jel koristi neko bookleak.net? Traži neke registracije da bi mogao da skidaš fajlove. Da li je to bezbedno? Ja sam na lajbrri dženezis našao dosta starih knjiga, tražio sam uglavnom astronautiku. Ne verujem da na drugom mestu može da se nađe npr. Istorijat razvoja avijacije u SSSR-u 1904-1965 od Šavrova, trotomno izdanje sa stotinama projekata koji nikada nisu napustili papir.
Skyhighatrist Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 (edited) Ako neko ima adresu trafike koja prodaje, zanima me Time No Longer: Americans After the American Century, fala. Edit: može i menjaža, imam njegovu "Somebody Else's Century: East and West in a Post-Western World". Edited December 19, 2014 by Skyhighatrist
strixaluco Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Милован Мића Јовановић > било шта у ПДФ формату.
Ravanelli Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 (edited) ove 4 knjige apsolutno nemam gde da skinem. zamolio bih nekoga sa jačim hakerskim moćima od mene da mi pomogne. rad sam i nagraditi. The Global Airline Industry by Peter Belobaba (Editor), Amedeo Odoni (Editor), Cynthia Barnhart (Editor) Flying Off Course IV: Airline economics and marketing by Rigas Doganis Aviation Investment: Economic Appraisal for Airports, Air Traffic Management, Airlines and Aeronautics by Doramas Jorge-Calderon Introduction to Air Transport Economics: From Theory to Applications by Bijan Vasigh (Author), Ken Fleming (Author), Thomas Tacker (Author) Edited April 5, 2015 by Ravanelli
Recommended Posts