Jump to content

Featured Replies

Nisam neki žestok čitač, pa ne mogu da procenim koliko je dobra kolekcija, ali ima na viprasys org popriličan broj knjiga, a imaju i veliku sekciju mangi i tih zajebancija, možda nekom bude od koristi.

i ws je trenutno cc, ma koja "zemlja" to bila.poz
Kokosova ostrva (Australija) :)

eto, vidiš, i to ima.ostrvski bogovi su nam (trenutno) naklonjeni :whistle: . dok se legalisti ne pregrupišu.poz

Na kojoj stranici?

baneprevoz strikes again :)
Gde??!!!! Daj link, da štogod iskopiramo, dok ga zlotvori ponovo ne namirišu i ukinu.

arame, ako nas ložiš bićeš jedna od prezrenijih faca ove galasije.

diskutabilan izbor naslova, dečja organizacija biblioteke, loši skenovi i još gori ocr-ovi. sve je to baneprevoz.ipak, to je prvi gerilac srbije međ' e-knjigama, i mi ga volimo :wub: .arame, ponašaj se! :mad:pozne sećam se da li smo pominjali ove prijatelje pdf knjiga.

Edited by le petit nicolas

getty virtual library, oko 250 naslova, većinom rasprodatih. od 1966.+ (ako je neko propustio) slike: open content program.poz

uf, ne znam da li smemo da ostavljamo ove linkove za knjige. ajd ko je video do sutra ujutru, posle cu da ih brisem.moj omiljeni je mobilism.

Pozdrav aramu, drugu na drumu. :)

uf, ne znam da li smemo da ostavljamo ove linkove za knjige. ajd ko je video do sutra ujutru, posle cu da ih brisem.moj omiljeni je mobilism.
praštaj, bilo je u plemenitoj nameri. kome bude trebalo nek mi se javi.
  • 1 month later...

A је л могу ја да добијем линк за књигу "Годишњи обичаји Срба" Милета Недељковића, па га бришите чим га скинем fortheinvi.gif

• 3 weeks later...

American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer

baš mi se čita.

poz