Garnirung Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Nisam neki žestok čitač, pa ne mogu da procenim koliko je dobra kolekcija, ali ima na viprasys org popriličan broj knjiga, a imaju i veliku sekciju mangi i tih zajebancija, možda nekom bude od koristi.
Velocipede Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 i ws je trenutno cc, ma koja "zemlja" to bila.pozKokosova ostrva (Australija) :)
le petit nicolas Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 eto, vidiš, i to ima.ostrvski bogovi su nam (trenutno) naklonjeni . dok se legalisti ne pregrupišu.poz
vinska musica Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 baneprevoz strikes again :)Gde??!!!! Daj link, da štogod iskopiramo, dok ga zlotvori ponovo ne namirišu i ukinu.
koksy Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 arame, ako nas ložiš bićeš jedna od prezrenijih faca ove galasije.
le petit nicolas Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 (edited) diskutabilan izbor naslova, dečja organizacija biblioteke, loši skenovi i još gori ocr-ovi. sve je to baneprevoz.ipak, to je prvi gerilac srbije međ' e-knjigama, i mi ga volimo .arame, ponašaj se! :mad:pozne sećam se da li smo pominjali ove prijatelje pdf knjiga. Edited January 21, 2014 by le petit nicolas
le petit nicolas Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 getty virtual library, oko 250 naslova, većinom rasprodatih. od 1966.+ (ako je neko propustio) slike: open content program.poz
luba Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 uf, ne znam da li smemo da ostavljamo ove linkove za knjige. ajd ko je video do sutra ujutru, posle cu da ih brisem.moj omiljeni je mobilism.
koksy Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 uf, ne znam da li smemo da ostavljamo ove linkove za knjige. ajd ko je video do sutra ujutru, posle cu da ih brisem.moj omiljeni je mobilism.praštaj, bilo je u plemenitoj nameri. kome bude trebalo nek mi se javi.
strixaluco Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 A је л могу ја да добијем линк за књигу "Годишњи обичаји Срба" Милета Недељковића, па га бришите чим га скинем
le petit nicolas Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer baš mi se čita. poz
Recommended Posts