September 13, 20195 yr 34 minutes ago, Skyhighatrist said: Jel' ima neko Pekićevu Atlantidu u nekoj krštenoj konverziji? Imam tri primerka koja se raspadaju po raznim parametrima, nedostaju delovi, ispremeštani pasusi, delovi teksta se preklapaju itd... Isto, imam sa nedostajućim delovima itd.
September 14, 20195 yr 21 hours ago, Skyhighatrist said: Jel' ima neko Pekićevu Atlantidu u nekoj krštenoj konverziji? Imam tri primerka koja se raspadaju po raznim parametrima, nedostaju delovi, ispremeštani pasusi, delovi teksta se preklapaju itd... imas pm
September 24, 20195 yr Treba mi Aristotelova Retorika moze pdf ili onaj format sto ide na Kindle app.
September 25, 20195 yr 5 minutes ago, jms_uk said: Imas PM. mogu i ja? cak sam zapratio pisca na fb. mozda bih probao da citam jer toliko sam cuo o knjizi ali pisac i njegove objave su meh
March 15, 20205 yr Liber Civis na tviteru podijelio par hiljada naslova. https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1L-zwoJRZfVvoYhZaDtv4zG88A_KLgrcl Drajv otkljucan dok traje borba sa virusom i izolacija Edited March 15, 20205 yr by kipo
April 2, 20204 yr Da li negde ima da se nadje Milenium trilogija o Lisbet Salander? The Girl whit the dragon tattoo, The Girl who played whit fire, The Girl who kicked the hornets nest Edited April 2, 20204 yr by Bogotac