ToniAdams Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 pa nemas mnogo izbora oko formata. sto se mucis? meni savrseno radi, jedino sam sa pekicem imao problem, al on je i tako desnicar pa te ne zanima.
kurjak92 Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Nisam uspeo da odradim sve iz prvog puta, jer sam probao da odradim ceo neki fajl od 2 gb knjiga xD , a nisam imao vremena za vise pokusaja jer sam morao nazad da otvorim radnju
ToniAdams Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 e jbg. ja knjigu po knjigu, u zavisnosti od tog sta mi se cita.
Skyhighatrist Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Forumski nijemci, imate li ideju gde sa skupim Heseovog Demijana na njemačkom, kći pročitala na srpskom, pa sad hoće da vežba njemački... Ideju nemam gde da tražim, hilfe!
morgana Posted June 16, 2018 Posted June 16, 2018 Gdje bih mogla da nađem 'Šest šetnji kroz narativnu šumu' Umberta Eka?
morgana Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Drugari, ima li neko knjigu 'Medijska kultura' Daglasa Kelnera? Ako ne kao ebook onda na pozajmicu. Hvala
Fakundo Sava Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 Ima li neko Murakamija na srpskom (Norveska suma,Kafka na obali) epub/mobi Na svim forumima samo hrvatski,a lakše mi je onda na engleskom pa lagano Isto Nesbo,samo ima kroatika,e to bi na engleskom išlo malo teže
jms_uk Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 21 minutes ago, Fakundo Sava said: Ima li neko Murakamija na srpskom (Norveska suma,Kafka na obali) epub/mobi Na svim forumima samo hrvatski I kod mene ista ta verzija. Kad smo kod knjiga na 'domacem' je li neko video mozda ovo u el. izdanju? Paradajz - Đorđe Miketić
markojoksimovic Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 Da li neko zna gde moze da se nadje knjiga od Uspenskog Cetvrti put?
Recommended Posts