January 3, 20187 yr bilo je na piratima nekoliko kompilacija pod nazivom knjige na srbskom. vidi imal jos. ima dosta sf-a ko voli.
January 3, 20187 yr 10 minutes ago, ToniAdams said: bilo je na piratima nekoliko kompilacija pod nazivom knjige na srbskom. vidi imal jos. ima dosta sf-a ko voli. Ja sam uspeo moj super giga komp da sjebem dvaputa tako sto sam naleteo na te fajlove na onom fejk pirate beju, sad bezim od njih ko djavo od krsta, tj nasao sam prave torente i upravo ih skidam na gazdin komp :V , sto je sigurno sigurno je KO je motja?
January 4, 20187 yr 12 hours ago, kurjak92 said: Ako neko ima link za neki klaud, torent sa knjigama na srpskom nek sibne u pm :v za SF guglaj kentaur sanja
January 4, 20187 yr Nemac pobedio, sto bi rekao veliki boro, zena moze biti i sa sela, al pas, auto i e rider moraju iz nemacke Hvala za sanju, i evo jos samo jedno pitanje, jel ima neko KANTIKULUM ZA LAJBOVICA u e formatu na srpskom, ne uspevam da ga pronadjem nigde
January 4, 20187 yr Hvala, stiglo je i u pm od jednog dobrog coveka Da nam zivi ova tema jos sto godina
January 4, 20187 yr Nema, il ja jos nisam skontao kako da skinem taj odredjeni broj besplatnih sa amazona ako postoji. Ubacio sam neke koje imam na kompu , i jos se mucim oko kalibre i konvertovanja u mobi, tj da li je to najbolji format. Raj za oci, konacno cu da citam koliko zelim