Jump to content
IGNORED

EBook

Molder

Recommended Posts

Posted

Zna li iko gde da potrazim nesto strucne IT literature za "kupovinu" ?

Do sada sam uvek trazio na mobilism tocka org, ali tamo nema puno toga.

avaxhome

Sent from my iPad using Tapatalk

Posted

avaxhome

još je živ? :lol:

Posted

još je živ? :lol:

aha, mada mislim da im se domen menja relativno redovno (kao i vecini wz sajtova).

Posted

avaxhome

Ihaaaa drago mi da su živi!
Posted

Blagodarim!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 4 weeks later...
Posted

Kad konvertujete knjige u Calibre (npr epub u mobi) da li podesavate nesto ili po difoltu kliknete ok da program odradi ? Interesuje me ako ima nekih caka da se izvuce maximum...

Posted

Naleteo sam na riznicu starih rpg knjiga (Battletech, Palladium, SW, W40K, D&D,d20... ). Ima stvarno svega. 

https://rpg.rem.uz/

Kada kažem svega, to stvarno i mislim. Obratite pažnju na magije koje mogu da se bacaju.  ^_^

THIyd07.jpg

2ED8tWs.jpg

QEeDWjh.jpg

Posted

Kad konvertujete knjige u Calibre (npr epub u mobi) da li podesavate nesto ili po difoltu kliknete ok da program odradi ? Interesuje me ako ima nekih caka da se izvuce maximum...

Koristim moon+reader app za čitanje na telefonu i samo sam konvertovao u epub (obično iz pdfa) bez ikakvih dodatnih podešavanja. To mi je sasvim ok.
Posted

Ja sam pokušavao svašta da podešavam i šta god da sam radio uvek sam dobijao isti rezultat :D Po iskustvu PDF->MOBI radi samo ako je u PDFu čist tekst, inače bude bagovito, takođe često bude problem sa č ć ž đ slovima, pa tu treba malo sređivati neke stvari, opet, ništa nisam uspeo u Calibreu već pre konverzije. Ostale konverzije iz eBook formata u druge eBook formate su uvek išle glatko sa default podešavanjima.

Posted

Tnx ljudi, imam dosta knjiga u pdf a treba da prebacim u azw3 ili mobi za kindle... default vrednosti daju ok rezultat sa calibre.

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

Posted

Zar kindle nema neki svoj alat za to?

...shit has hit the fan...

Posted

Aha, zove se amazon.com i košta uglavnom 9,99 evra po knjizi :D

Posted

????

...shit has hit the fan...

Posted

Pošalješ knjigu na svoj kindle mejl sa convert naslovom i stigne ti knjiga na kindle automatski. Nisam probao.

• 1 month later...
Posted

Ako neko ima link za neki klaud, torent sa knjigama na srpskom nek sibne u pm :v