October 25, 20177 yr Zna li iko gde da potrazim nesto strucne IT literature za "kupovinu" ? Do sada sam uvek trazio na mobilism tocka org, ali tamo nema puno toga. avaxhome Sent from my iPad using Tapatalk
October 25, 20177 yr još je živ? :lol: aha, mada mislim da im se domen menja relativno redovno (kao i vecini wz sajtova). Sent from my iPad using Tapatalk
November 19, 20177 yr Kad konvertujete knjige u Calibre (npr epub u mobi) da li podesavate nesto ili po difoltu kliknete ok da program odradi ? Interesuje me ako ima nekih caka da se izvuce maximum...
November 20, 20177 yr Naleteo sam na riznicu starih rpg knjiga (Battletech, Palladium, SW, W40K, D&D,d20... ). Ima stvarno svega. https://rpg.rem.uz/ Kada kažem svega, to stvarno i mislim. Obratite pažnju na magije koje mogu da se bacaju. ^_^
November 23, 20177 yr Kad konvertujete knjige u Calibre (npr epub u mobi) da li podesavate nesto ili po difoltu kliknete ok da program odradi ? Interesuje me ako ima nekih caka da se izvuce maximum...Koristim moon+reader app za čitanje na telefonu i samo sam konvertovao u epub (obično iz pdfa) bez ikakvih dodatnih podešavanja. To mi je sasvim ok.
November 23, 20177 yr Kad konvertujete knjige u Calibre (npr epub u mobi) da li podesavate nesto ili po difoltu kliknete ok da program odradi ? Interesuje me ako ima nekih caka da se izvuce maximum... Ja sam pokušavao svašta da podešavam i šta god da sam radio uvek sam dobijao isti rezultat :D Po iskustvu PDF->MOBI radi samo ako je u PDFu čist tekst, inače bude bagovito, takođe često bude problem sa č ć ž đ slovima, pa tu treba malo sređivati neke stvari, opet, ništa nisam uspeo u Calibreu već pre konverzije. Ostale konverzije iz eBook formata u druge eBook formate su uvek išle glatko sa default podešavanjima.
November 23, 20177 yr Tnx ljudi, imam dosta knjiga u pdf a treba da prebacim u azw3 ili mobi za kindle... default vrednosti daju ok rezultat sa calibre. Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока
November 23, 20177 yr Pošalješ knjigu na svoj kindle mejl sa convert naslovom i stigne ti knjiga na kindle automatski. Nisam probao.