jms_uk Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Zna li iko gde da potrazim nesto strucne IT literature za "kupovinu" ? Do sada sam uvek trazio na mobilism tocka org, ali tamo nema puno toga. avaxhome Sent from my iPad using Tapatalk
teacher Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 avaxhome Sent from my iPad using Tapatalk još je živ? :lol:
jms_uk Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 još je živ? :lol: aha, mada mislim da im se domen menja relativno redovno (kao i vecini wz sajtova). Sent from my iPad using Tapatalk
Frank Pembleton Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 avaxhome Sent from my iPad using Tapatalk Ihaaaa drago mi da su živi!
stajebrebilo Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Kad konvertujete knjige u Calibre (npr epub u mobi) da li podesavate nesto ili po difoltu kliknete ok da program odradi ? Interesuje me ako ima nekih caka da se izvuce maximum...
bigvlada Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 Naleteo sam na riznicu starih rpg knjiga (Battletech, Palladium, SW, W40K, D&D,d20... ). Ima stvarno svega. https://rpg.rem.uz/ Kada kažem svega, to stvarno i mislim. Obratite pažnju na magije koje mogu da se bacaju. ^_^
variola Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Kad konvertujete knjige u Calibre (npr epub u mobi) da li podesavate nesto ili po difoltu kliknete ok da program odradi ? Interesuje me ako ima nekih caka da se izvuce maximum...Koristim moon+reader app za čitanje na telefonu i samo sam konvertovao u epub (obično iz pdfa) bez ikakvih dodatnih podešavanja. To mi je sasvim ok.
goofs Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Kad konvertujete knjige u Calibre (npr epub u mobi) da li podesavate nesto ili po difoltu kliknete ok da program odradi ? Interesuje me ako ima nekih caka da se izvuce maximum... Ja sam pokušavao svašta da podešavam i šta god da sam radio uvek sam dobijao isti rezultat :D Po iskustvu PDF->MOBI radi samo ako je u PDFu čist tekst, inače bude bagovito, takođe često bude problem sa č ć ž đ slovima, pa tu treba malo sređivati neke stvari, opet, ništa nisam uspeo u Calibreu već pre konverzije. Ostale konverzije iz eBook formata u druge eBook formate su uvek išle glatko sa default podešavanjima.
stajebrebilo Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Tnx ljudi, imam dosta knjiga u pdf a treba da prebacim u azw3 ili mobi za kindle... default vrednosti daju ok rezultat sa calibre. Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока
Frank Pembleton Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Zar kindle nema neki svoj alat za to? ...shit has hit the fan...
James Marshall Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Aha, zove se amazon.com i košta uglavnom 9,99 evra po knjizi :D
Renegade Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Pošalješ knjigu na svoj kindle mejl sa convert naslovom i stigne ti knjiga na kindle automatski. Nisam probao.
kurjak92 Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 Ako neko ima link za neki klaud, torent sa knjigama na srpskom nek sibne u pm :v
Recommended Posts