le petit nicolas Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 (edited) trazi se: bruno latour - on the modern cult of factish gods. bas engleski.poz Edited November 26, 2012 by le petit nicolas
Indy Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 (edited) Crna ti, sta ce ti taj pomo-buckuris. Edited November 27, 2012 by Indy
le petit nicolas Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 da bih, kad porastem, mogla da kažem da je to pomo-bućkuriš. ako jeste.naišla sam na neke tvrdnje iz te knjige čitajući jednu drugu pa me je zainteresovalo.ako si raspoložen, napiši malo podrobnije zašto smatraš da je pomo, a zašto bućkuriš.inače, stiglo. hvala.poz
Indy Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Ne znam. Umesto toga, ubio sam se searchujuci za knjigom (ukljucujuci i univerzitetske baze koje imaju e-books). Nema. :(
raPe Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Dal' ima neko upucen,... postoji li neki program koji razne formate (PDF konkretno), konvertuje u EPUB?
aram Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Dal' ima neko upucen,... postoji li neki program koji razne formate (PDF konkretno), konvertuje u EPUB?ima gomila, od online konvertora do programa.klikja koristim Calibre zbog Ajfona, ali ne mogu reci da je najbolji, druge nisam ni probao :D
raPe Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Hvala.Sad sam se i ja zainteresovao za temu, pa pronaso gomilu .Ovaj radi garant, sad sam ga isprobao!http://www.online-convert.com/result/b29b878972dbe564c411218bbf41877f
aram Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 ma rade svi (ok, skoro svi) samo je pitanje da li dobro formatiraju epub. meni calibre ima najvise problema sa konverzijom doc fajlova, odjednom iz cista mira krene da stavlja samo po jednu rec u red i tako tridesetak strana, pa onda nastavi normalno ili na pocetku napravi tridesetak praznih stranica... kapiram da je to ponekad i do lose formatiranog doc fajla, al jebat ga, meni svejedno zasto :)
Indy Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Devil's Game: How the United States Helped Unleash Fundamentalist Islam (American Empire Project) Robert DreyfussAko ima neko slucajno ovu e-knjigu, ili zna gde se moze naci, bio bih zahvalan...
Skyhighatrist Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 ma rade svi (ok, skoro svi) samo je pitanje da li dobro formatiraju epub. meni calibre ima najvise problema sa konverzijom doc fajlova, odjednom iz cista mira krene da stavlja samo po jednu rec u red i tako tridesetak strana, pa onda nastavi normalno ili na pocetku napravi tridesetak praznih stranica... kapiram da je to ponekad i do lose formatiranog doc fajla, al jebat ga, meni svejedno zasto :)Snimi u Wordu doc kao htm, pa ga onda proteraj kroz Calibre - works every time...
aram Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 @historianhvala puno, radi :) Devil's Game: How the United States Helped Unleash Fundamentalist Islam (American Empire Project)Robert DreyfussAko ima neko slucajno ovu e-knjigu, ili zna gde se moze naci™, bio bih zahvalan...ima samo na arapskom :(ako nadjes, dodaj
steins Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 jedno tehničko pitanje - postoji li ikakva šansa da skinem knjigu sa google books-a? ima tamo kamara naslova koji mi trebaju za posao ....
aram Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 koliko znam, ako je full view, onda imas i link za dawnload, inace nece moci. prosto zato sto i nije cela...
Recommended Posts