kurjak92 Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Imam naravno :) , kao sto rekoh velika i sarenolika kolekicija(audio je tu vrv najskormniji nazalost)Pokusacu sada da vidim i precesljam sta sve tacno imam od audio izdanja
belch Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Ja tražim nešto relativno savremeno za tatu, slabo može da čita al bi rado slušao
kurjak92 Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Sad, da bih izbegao definisanje savremenog i nesporazume, napisacu ovde par pisaca koje imam(radim na tome da nekako uradim printskrin svih audio knjiga koje imam) , pa cu okaciti spec na dropbox ako ti nesto odgovara
kurjak92 Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Adnan Repesa, Agata Kristi, Aleksandar Hemon, Alferd Zari, Aluzio Azavedu, Anatol Frans, Anna Green, Cehov, Artur Konan Dojl, August Strindberg, Bernard Shaw, Bertold Berchet, Bertand Rasel, Bojan Vorkapic, Pekic, Nusic, Danil Harms, Kis, Ezen Jonesku, Filip David :DDD , Dostojevski, Gaston Leru, Gi De mopasan, Gilbert Keith Chersterton, ukratko, ima jos malo meni nepoznatih autora na prvi pogled.
kurjak92 Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Ako imas konkretnog pisca ili delo, slobodno mi napisi u pm(ako je novije, jer je ovo ipak vidljiv deo foruma) i vrv cu uspeti da ga nabavim, ili bar ok zamenu :)
James Marshall Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 I ja sam sličan kao Kurjak, mada pretpostavljam da baratamo istim opusom skeniranih djela. Neka se javi koga šta zanima.
belch Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 ja tražim onog prilepina bilo šta na našim jezicima, u bilo kom formatu
James Marshall Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 (edited) E, ne mogu da ti odgovorim na pm, nažalost, od Bulgakova samo ovo Edited March 14, 2016 by James Marshall
Ravanelli Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 hakeri može ova?... za druga The Expectant Father: Facts, Tips, and Advice for Dads-to-be
Recommended Posts