Jump to content
IGNORED

EBook

Molder

Recommended Posts

Posted

Imam naravno :) , kao sto rekoh velika i sarenolika kolekicija(audio je tu vrv najskormniji nazalost)
Pokusacu sada da vidim i precesljam sta sve tacno imam od audio izdanja

Posted

Ja tražim nešto relativno savremeno za tatu, slabo može da čita al bi rado slušao

Posted

Sad, da bih izbegao definisanje savremenog i nesporazume, napisacu ovde par pisaca koje imam(radim na tome da nekako uradim printskrin svih audio knjiga koje imam) , pa cu okaciti spec na dropbox ako ti nesto odgovara

Posted

Adnan Repesa, Agata Kristi, Aleksandar Hemon, Alferd Zari, Aluzio Azavedu, Anatol Frans, Anna Green, Cehov, Artur Konan Dojl, August Strindberg, Bernard Shaw, Bertold Berchet, Bertand Rasel, Bojan Vorkapic, Pekic, Nusic, Danil Harms, Kis, Ezen Jonesku, Filip David :DDD , Dostojevski, Gaston Leru, Gi De mopasan, Gilbert Keith Chersterton, ukratko, ima jos malo meni nepoznatih autora na prvi pogled.

Posted

Ako imas konkretnog pisca ili delo, slobodno mi napisi u pm(ako je novije, jer je ovo ipak vidljiv deo foruma) i vrv cu uspeti da ga nabavim, ili bar ok zamenu :)

Posted

I ja sam sličan kao Kurjak, mada pretpostavljam da baratamo istim opusom skeniranih djela. Neka se javi koga šta zanima.

Posted

Neki Elijas Kaneti?

Nista nazalost

Posted

Neki Elijas Kaneti?

Samo Masa i moć. 

Posted

ja tražim onog prilepina bilo šta na našim jezicima, u bilo kom formatu

Posted (edited)

E, ne mogu da ti odgovorim na pm, nažalost, od Bulgakova samo ovo

qfhR9tl.jpg

Edited by James Marshall