Jump to content
IGNORED

EBook

Molder

Recommended Posts

Posted

Jel zna neko gde mogu da skinem ebooks? Trebaju mi određeni naslovi:1. Anorexic bodies: A feminist and sociological perspective on anorexia (Morag MacSween)2. Unbearable weight: Feminism, western culture and the body (Susan Bordo)3. The media and body image: If looks could killHvala!

Posted

2. i 3. na gigapedia.org. prethodno se registrujes.

• 3 weeks later...
Posted

odlican je baneprevoz. nasla sam poove avanture gordona pima :wub:

• 4 months later...
Posted

Opet tražim neke knjige i ne mogu nikako da nađem :( Jel može neko da mi pomogne? Knjiga koju tražim je:"Claudia Malacrida & Jacqueline Low - Sociology of the Body"

• 6 months later...
  • 1 month later...
Posted

Videh ilustraciju na perspicu i sad nemam mira: ako neko ima Dozivljaje dobrog vojnika Svejka u pdf, doc ili tako nekom formatu, i pritom mi iste posalje na pm, bio bih mu neizmerno zahvalan. Spreman sam da platim svaku cenu ispod 24 rsd :)

Posted

Trebaju mi ove dve knjige tj price di da nadjem ?Arthur Clarke The Nine Billion Names of GodStephen Goldin Last Ghost

Posted
Trebaju mi ove dve knjige tj price di da nadjem ?Arthur Clarke The Nine Billion Names of GodStephen Goldin Last Ghost
imas PM
Posted

Jel je uopste izasla kniga od ovog Stivena Goldina na srpskom u kom ima prica last ghost?

• 7 months later...
Posted

treba mi manhattan project, ako neko zna gde mogu naaaaci.

• 4 months later...
Posted (edited)

Trazim knjigu Changing Places od David Lodge-a, na engleskom, gde bi se to moglo kupiti™? :)EDIT: Hvala! :)

Edited by Sludge Factory
  • 3 months later...
Posted

U, hitno mi je potreba The Brooklyn Follies Pola Ostera (na engleskom, naravno) u nekom pdf-u ili tako nesto! Bio bi extremno zahvalan ako neko zna gde se moze naci! :)

Posted (edited)

To je! Hvala! :)Jbg, nesto nece da mi skine iz nekog razloga! :(

Edited by Sludge Factory
Posted
To je! Hvala! :)Jbg, nesto nece da mi skine iz nekog razloga! :(
daj mejl na PM i koji format hoces [pdf, rtf, epub....] pa cu da ti posaljem, nisu veliki fajlovi...
Posted
daj mejl na PM i koji format hoces [pdf, rtf, epub....] pa cu da ti posaljem, nisu veliki fajlovi...
Nasao sam (tj. dobio sam zahvaljujuci jednoj dobroj forumasici), ali hvala u svakom slucaju! :)