Posted November 27, 200816 yr Jel zna neko gde mogu da skinem ebooks? Trebaju mi određeni naslovi:1. Anorexic bodies: A feminist and sociological perspective on anorexia (Morag MacSween)2. Unbearable weight: Feminism, western culture and the body (Susan Bordo)3. The media and body image: If looks could killHvala!
April 27, 200915 yr Author Opet tražim neke knjige i ne mogu nikako da nađem :( Jel može neko da mi pomogne? Knjiga koju tražim je:"Claudia Malacrida & Jacqueline Low - Sociology of the Body"
December 19, 200915 yr Videh ilustraciju na perspicu i sad nemam mira: ako neko ima Dozivljaje dobrog vojnika Svejka u pdf, doc ili tako nekom formatu, i pritom mi iste posalje na pm, bio bih mu neizmerno zahvalan. Spreman sam da platim svaku cenu ispod 24 rsd :)
December 20, 200915 yr Trebaju mi ove dve knjige tj price di da nadjem ?Arthur Clarke The Nine Billion Names of GodStephen Goldin Last Ghost
December 20, 200915 yr Trebaju mi ove dve knjige tj price di da nadjem ?Arthur Clarke The Nine Billion Names of GodStephen Goldin Last Ghostimas PM
December 23, 200915 yr Jel je uopste izasla kniga od ovog Stivena Goldina na srpskom u kom ima prica last ghost?
January 2, 201114 yr Trazim knjigu Changing Places od David Lodge-a, na engleskom, gde bi se to moglo kupiti™? :)EDIT: Hvala! :) Edited January 2, 201114 yr by Sludge Factory
April 20, 201113 yr U, hitno mi je potreba The Brooklyn Follies Pola Ostera (na engleskom, naravno) u nekom pdf-u ili tako nesto! Bio bi extremno zahvalan ako neko zna gde se moze naci! :)
April 20, 201113 yr To je! Hvala! :)Jbg, nesto nece da mi skine iz nekog razloga! :( Edited April 20, 201113 yr by Sludge Factory
April 20, 201113 yr To je! Hvala! :)Jbg, nesto nece da mi skine iz nekog razloga! :(daj mejl na PM i koji format hoces [pdf, rtf, epub....] pa cu da ti posaljem, nisu veliki fajlovi...
April 21, 201113 yr daj mejl na PM i koji format hoces [pdf, rtf, epub....] pa cu da ti posaljem, nisu veliki fajlovi...Nasao sam (tj. dobio sam zahvaljujuci jednoj dobroj forumasici), ali hvala u svakom slucaju! :)