Miljenko Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Nisam igrao neki menadzer, 3-4 godine sigurno.Football Manager poslednji put igrah jos 2003.Skinuo nocas,patch-ovao i veceras krecemo. :)
Milosh76 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Da li ti igra sam u napadu ili u paru? Ako je u paru da li je levo ili desno i koju mu ulogu dajes?Ja sam ga doveo na pozajmicu sa pravom otkupa, a onda sam mu ponudio ugovor i doveo ga za DZ Sjajan igrac!
gervasius twinkleminkleson Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Na opšte oduševljenje navijača, kao i uprave, maleni Chievo je osvojio Ligu Evrope. I to lišen usluga Stefana Savića i Pedra Leona. Titula je izmakla porazom u direktnom duelu protiv Udinesea par kola prije kraja, a u nacionalnom kupu smo ispali u polufinalu od Napolija. Sezona se može ocjeniti kao uspješna. Šampionski tim:Finale je obilovalo šansama, a Felipe Bastos je 5 puta pogodio prečku ili stativu. U tim trenucima, postojao je strah da će se staro nepisano pravilo 'Ko ne iskoristi svoje šanse biva kažnjen' ostvariti, ali na svu sreću, Derdyck Boyata je u samom finišu utakmice postavio stvari na svoje mjesto.
Moća Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Daj skrinsot Biabianija posto je moj igrac da vidim dal vredi da ga zadrzim.
gervasius twinkleminkleson Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Ja sam doveo Giovinca i Lamelu, tako da ce mi Biabiany biti visak [ni u prosloj sezoni nije bio prva opcija]. Anyhoo: Igran je i Superkup Evrope protiv Man Utda:
ΟΛΥ Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 phil jones og koja ti je to sezona?ja zakucao sa augsburgom na kraju druge, nikako da nastavim i odigram finale kupa sa smrtnim neprijateljom bayernom!inace u prvenstvu 2 puta zlatna sredina, el izmakla za par bodova ove godine, ali kroz kup ce biti ostvaren historijski uspeh. za europske okrsaje stizu niang za 11.5m i zuculini za za djabe...niang i nangis ce bude sexy :)
Milosh76 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 (edited) Koliko si platio Lazovica? Sto ne igra desno? Edited December 25, 2011 by Milosh76
ΟΛΥ Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 2.5, 3 milke... ne secam se... ne igra desno jer je konkurencija paklena :D levo sam najtanji pa tu igra, mada ga koristim i desno i u srdini... jbg kad mi montillo igra u sredini, sve da bi od andersena napravio zver <_< rotiram ih stalno...
gervasius twinkleminkleson Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 koja ti je to sezona?2016/17
Bright Billy Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 ja obriso posle 2,5 sezone sa junackim blekpulom, jer sam postao asocijalan i hronicno aispavan -_-
Zico Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 (edited) Jel moze neko da pomogne? Juce sam instalirao FM 2009, medjutim ne mogu da igram jer me izbaci iz igrice. EVo slika My link Edited December 28, 2011 by Zico
goofs Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Probaj da otvoris taj XML sto se pominje, pa vidi da li ima neki karakter u prvoj liniji koji ne bi trebalo da stoji tu. Ako se ne snalazis daj screenshot ovde
Zico Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 (edited) Evo nasao sam fajl i pokusao da ga otvorim My link My link My link My link Edited December 28, 2011 by Zico
Recommended Posts