MancMellow Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ја сам сваки ФМ од 1993. на овамо или ломио (док су били на дискетама или оптичким медијима)или брисао инсталацију и .iso фајл. Фудбал менаџер лајв ме упропастио јер је имао клијента који се даунлодује за 2 минута, што ме коштало 2 године живота. Срећом, пропали су са том онлајн верзијом те су погасили сервере. Питај ме да ли сам лурковао по четовима свог гејм-врлда док се апокалипса ближила, све тражећи са ким ћу да одиграм још један меч. Nema šta, više voliš FM od mene :D
Moća Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Nervira me igrice jer mi se cesto desava da userem protivnika ali pogodin 4 stative i precke ,lopta se seta po gol liniji itd. Sta bre jos treba da uradim da bi nesrecnici dali gol sa metra razdaljine?
John Coltrane Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Aj i na ovoj strani da opet zamolim za patch
Milosh76 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Dzone, ja imam neki 11.03 i do sad mi nije pravio problem. Imasi neki 11.04, al taj nisam probao. Imas ga na standardnim sajtovima ...
copkillah Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Još jednom, koju verziju da skinem, tj čiju??
Moća Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Ja igram sa 11.3 i meni sve radi kako treba nit ima nesto mnogo povreda niti sta drugo cudno.
copkillah Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Mislim više na to ČIJU verziju, tj koje grupe :)
John Coltrane Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Sta 11, valjda 12.3. jbt. Dajte onu koju vi igrate i koja je proverena.
Milosh76 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 (edited) Moj lapsus, sorry!Odes na torrentz.eu i kucas u pretrazivac, Sortiras po datumu i ono najnovije tebi treba. Obratis paznju na komentare i broj sidera i to je to.imas PM Edited December 2, 2011 by Milosh76
John Coltrane Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Moj lapsus, sorry!Odes na torrentz.eu i kucas u pretrazivac, Sortiras po datumu i ono najnovije tebi treba. Obratis paznju na komentare i broj sidera i to je to.imas PMHvala na tutorijalu :D , podaj mi verziju koja PROVERENO SHLJAKA.
John Coltrane Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Ubacio 12.04. bez problema. Poceo trecu sezonu odlicno, ali se Sulja povredio 2-3 meseca i Winajldum takodje (projektovan da nasledi Gigsa). Novina koja mi daje dodatnu draz igranja sa ManUTD je Liga Sampiona timova U19. Posto posle prve dve sezone imam obicaj da vodim i rezreve, prihvatio sam se i tog posla da igram LSu19 i da kontrolishem svu decu prispelu na Old Traford. A grupa sa Sportingom, Interom i Fiorentino :) .
gervasius twinkleminkleson Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Dean Dean :D[nije se kod mene pojavio, naletio na ovo na netu]
casperbgd Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Da li vam se desilo da igrac ima 6 asistencija na jednoj utakmici i svih 6 iz korne? Filip Stojkovic protiv nekih Azera u poslednjem kolu kvalifikacija za LS, 4 gola Milan Milanovic, 2 gola Lee Addy. Pritom je nakon jos barem 3, 4 korne bilo suteva na gol koji su zamalo bili golovi.
Recommended Posts