Jump to content

Football Manager 09

Featured Replies

Ја сам сваки ФМ од 1993. на овамо или ломио (док су били на дискетама или оптичким медијима)или брисао инсталацију и .iso фајл. Фудбал менаџер лајв ме упропастио јер је имао клијента који се даунлодује за 2 минута, што ме коштало 2 године живота. Срећом, пропали су са том онлајн верзијом те су погасили сервере. Питај ме да ли сам лурковао по четовима свог гејм-врлда док се апокалипса ближила, све тражећи са ким ћу да одиграм још један меч. :isuse:
Nema šta, više voliš FM od mene :D

Nervira me igrice jer mi se cesto desava da userem protivnika ali pogodin 4 stative i precke ,lopta se seta po gol liniji itd. Sta bre jos treba da uradim da bi nesrecnici dali gol sa metra razdaljine?

• Author

Aj i na ovoj strani da opet zamolim za patch :ajde:

koji patch?

:lol: Dzone, ja imam neki 11.03 i do sad mi nije pravio problem. Imasi neki 11.04, al taj nisam probao. Imas ga na standardnim sajtovima ...

Još jednom, koju verziju da skinem, tj čiju??

Ja igram sa 11.3 i meni sve radi kako treba nit ima nesto mnogo povreda niti sta drugo cudno.

Mislim više na to ČIJU verziju, tj koje grupe :)

skidrow

• Author

Sta 11, valjda 12.3. jbt. Dajte onu koju vi igrate i koja je proverena.

Moj lapsus, sorry!Odes na torrentz.eu i kucas u pretrazivac, Sortiras po datumu i ono najnovije tebi treba. Obratis paznju na komentare i broj sidera i to je to.imas PM

Edited by Milosh76

• Author
Moj lapsus, sorry!Odes na torrentz.eu i kucas u pretrazivac, Sortiras po datumu i ono najnovije tebi treba. Obratis paznju na komentare i broj sidera i to je to.imas PM
Hvala na tutorijalu :D , podaj mi verziju koja PROVERENO SHLJAKA.
  • Author

Ubacio 12.04. bez problema. Poceo trecu sezonu odlicno, ali se Sulja povredio 2-3 meseca i Winajldum takodje (projektovan da nasledi Gigsa). Novina koja mi daje dodatnu draz igranja sa ManUTD je Liga Sampiona timova U19. Posto posle prve dve sezone imam obicaj da vodim i rezreve, prihvatio sam se i tog posla da igram LSu19 i da kontrolishem svu decu prispelu na Old Traford. A grupa sa Sportingom, Interom i Fiorentino :) .

465253797.jpgDean Dean :D[nije se kod mene pojavio, naletio na ovo na netu]

Da li vam se desilo da igrac ima 6 asistencija na jednoj utakmici i svih 6 iz korne? Filip Stojkovic protiv nekih Azera u poslednjem kolu kvalifikacija za LS, 4 gola Milan Milanovic, 2 gola Lee Addy. Pritom je nakon jos barem 3, 4 korne bilo suteva na gol koji su zamalo bili golovi.