December 1, 201113 yr Ја сам сваки ФМ од 1993. на овамо или ломио (док су били на дискетама или оптичким медијима)или брисао инсталацију и .iso фајл. Фудбал менаџер лајв ме упропастио јер је имао клијента који се даунлодује за 2 минута, што ме коштало 2 године живота. Срећом, пропали су са том онлајн верзијом те су погасили сервере. Питај ме да ли сам лурковао по четовима свог гејм-врлда док се апокалипса ближила, све тражећи са ким ћу да одиграм још један меч. Nema šta, više voliš FM od mene :D
December 1, 201113 yr Nervira me igrice jer mi se cesto desava da userem protivnika ali pogodin 4 stative i precke ,lopta se seta po gol liniji itd. Sta bre jos treba da uradim da bi nesrecnici dali gol sa metra razdaljine?
December 2, 201113 yr Dzone, ja imam neki 11.03 i do sad mi nije pravio problem. Imasi neki 11.04, al taj nisam probao. Imas ga na standardnim sajtovima ...
December 2, 201113 yr Ja igram sa 11.3 i meni sve radi kako treba nit ima nesto mnogo povreda niti sta drugo cudno.
December 2, 201113 yr Moj lapsus, sorry!Odes na torrentz.eu i kucas u pretrazivac, Sortiras po datumu i ono najnovije tebi treba. Obratis paznju na komentare i broj sidera i to je to.imas PM Edited December 2, 201113 yr by Milosh76
December 2, 201113 yr Author Moj lapsus, sorry!Odes na torrentz.eu i kucas u pretrazivac, Sortiras po datumu i ono najnovije tebi treba. Obratis paznju na komentare i broj sidera i to je to.imas PMHvala na tutorijalu :D , podaj mi verziju koja PROVERENO SHLJAKA.
December 6, 201113 yr Author Ubacio 12.04. bez problema. Poceo trecu sezonu odlicno, ali se Sulja povredio 2-3 meseca i Winajldum takodje (projektovan da nasledi Gigsa). Novina koja mi daje dodatnu draz igranja sa ManUTD je Liga Sampiona timova U19. Posto posle prve dve sezone imam obicaj da vodim i rezreve, prihvatio sam se i tog posla da igram LSu19 i da kontrolishem svu decu prispelu na Old Traford. A grupa sa Sportingom, Interom i Fiorentino :) .
December 6, 201113 yr Da li vam se desilo da igrac ima 6 asistencija na jednoj utakmici i svih 6 iz korne? Filip Stojkovic protiv nekih Azera u poslednjem kolu kvalifikacija za LS, 4 gola Milan Milanovic, 2 gola Lee Addy. Pritom je nakon jos barem 3, 4 korne bilo suteva na gol koji su zamalo bili golovi.