John Coltrane Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Slika govori vishe od 1000reci :D (a tim bez Runija, Flecera, Velbeka)
casperbgd Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 U drugoj sezoni sa Zvezdom imam 8 pobeda u 8 utakmica uz 0 primljenih golova, u LS usao pobedivsi ova puta Bazel, a u grupi dobio Galatu kod kuce(gubio 0-2 na poluvremenu, dobio 3-2) i Benfiku 0-1 u gostima. Za sada bas ide prelako, verovatno cu odigrati jos jednu sezonu i dosta sa Zvezdom, postaje dosadno.
Milosh76 Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Uzeo sam prvenstvo. Prodao Adija za 2.5 miliona, a Kaludjera za 2.2 miliona, a prelazni rok jos nije poceo. Pokusacu da udjem u LS i dovedem neka zanimljiva pojacanja. Borha ni pod razno nece novi ugovor, ali je odlican, tako da cu sacekati da mi se poveca budzet, pa cu onda probati. Mezenga i tako nije imao sansu, pa ce se vratiti u Brazil. Paseko je bio dobar. Cak mi nece ni smetati zabrana od 3 igraca u sledecoj sezoni, jer i tako nemam previse stranaca. U drugoj sezoni je ogranicenje na 3 stranca? A u trecoj?
John Coltrane Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 Pocnite polako da razmishljate o predlozima za 1 izazov.
ΟΛΥ Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 bilo koji raspad klub. recimo zvezda? :D granada, novara, augsburg, norvic. tako nesto...
Delija67 Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Jel ima neka liga bez ogranicenja stranaca? Ja sam voleo da igram nasu ligu bas zbog toga, pa dovedem celu mladu reprezentaciju Kameruna u Mladost iz Lucana ili tako nesto.
John Coltrane Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 Ja sam vise za drugu ili trecu ligu.
189- Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 moze neka portugalska druga, treca liga. tamo se brazilci racunaju kao domaci igraci pa ih se moze gomilati na kilu.
Ayatollah Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Instalirah menadžera juče, posle više od 5 godina apstinencije, i odmah sam ostao 6 sati za kompjuterom (i setio se zašto nisam imao ribu i drugare dok sam igrao CM 00-01 i kasnije verzije CM-a i FM-a). Od tih 6 sati sam barem prva 3 plivao kroz ekrane i pokušavao da se izborim sa gomilom podataka i naviknem na interfejs - prilično se menadžer promenio otkada sam ga ja poslednji put igrao, ali je temelj ipak isti. Biće to sve u redu posle par dana.Nisam odmah uzeo naše, već hoću da se malo oprobam na nekim većim jadnicima pre nego krenem u evropski pohod. Zato sam zabo Treću ligu Nemačke i Karl Cajs iz Jene - teška boranija, ali dobra za vežbanje.
Прслин Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Instalirah menadžera juče, posle više od 5 godina apstinencije, i odmah sam ostao 6 sati za kompjuterom (i setio se zašto nisam imao ribu i drugare dok sam igrao CM 00-01 i kasnije verzije CM-a i FM-a).Обрисао ФМ са компа пре пар дана. У пола играња, само одједном анинстал, бриши, бриши, бриши... Једва живу главу извукох.
MancMellow Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Обрисао ФМ са компа пре пар дана. У пола играња, само одједном анинстал, бриши, бриши, бриши... Једва живу главу извукох.Iskusan si igrač, čudi me da ne umeš da se iskontrolišeš - ja ga igram od prve sezone, naučio sam kako i kada da prekinem :D
Прслин Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ја сам сваки ФМ од 1993. на овамо или ломио (док су били на дискетама или оптичким медијима)или брисао инсталацију и .iso фајл. Фудбал менаџер лајв ме упропастио јер је имао клијента који се даунлодује за 2 минута, што ме коштало 2 године живота. Срећом, пропали су са том онлајн верзијом те су погасили сервере. Питај ме да ли сам лурковао по четовима свог гејм-врлда док се апокалипса ближила, све тражећи са ким ћу да одиграм још један меч.
John Coltrane Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Ne znam za vas, al mene ubi bag da mi se bar 1 igrac povredi u Super Kup utakmici. Prva dva puta je to bio Runi, treci put tek pridoshli Sulja (doshao na free) i to na 2-3 mesecea :(. Inace 2 sezonu sam zavrsio tek na 4 mestu, ali sa osvojenim FA i Liga kupom i LS (najvise zahvaljujuci podatku da je City izbacio Barsu u 1/2).Josh jednom cu apelovati da mi neko poshalje neki patch koji ne "unishtava-prekida" igricu, dakle proverene stvari ;) .
Recommended Posts