Прслин Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 (edited) Kushcaka i MBDiufa ne bih mogao da prodam sve da ih uvijem u milion funti . Не дирај у бирача мајки! ... од чега 2 комада Манчестеру и 2 комада Арсеналу.Како Вилфред? Код мене не може да се састави у Премијер лиги. Хет трик у Купу, а ништа у лиги. МБД му преотео славу. Edited November 14, 2011 by Праслин Link to comment
John Coltrane Posted November 14, 2011 Author Share Posted November 14, 2011 U pripremnim protiv mojih omiljenih timova (Roma, Atletiko, Lever) se pokazao solidno, ali cenim da ce igrati samo u kupovima. Link to comment
radisa Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Jesu ova dvojica u 88. okruživali? Link to comment
189- Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 jesu...dobro je da sam prodao rnica i on bi fasovao neki crveni garant. Link to comment
Töölönlahti Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Posle toga, Donji Srem, osvojio Telekom, ušao u Super. Nemam mnogo vremena za igranje, šotovi neki drugi put.Druga igrica, osvojio Swiss Challenge League sa Vošinim evro-krvnicima...Igrica mi deluje prelako, čak i u odnosu na pretprošli FM pre zakrpa. Link to comment
189- Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 pa to kazem. igra je laka. mada, mozda zato sto jos uvek igram sa osnovnom verzijom, znaci bez pecovanja.sa partizanom osvojio duplu krunu, ali sto je najvaznije doveo sam klea i molloa iz lila za ukupno 12 milki. za one koji igraju sa nasima kupite adailtona iz vitorie. covek je dao 45 gola na 47 meceva. Link to comment
John Coltrane Posted November 16, 2011 Author Share Posted November 16, 2011 Oterao Evru u PSG za 12milki i za iste pare kupio J.Angela iz Rome (MOM u prvom mecu), a za ostatak love kupio Neymara 35milki, 3kola 2gola. Link to comment
Milosh76 Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 za one koji igraju sa nasima kupite adailtona iz vitorie. covek je dao 45 gola na 47 meceva.Taj ne postoji kod mene. Daj SS ili tacno ime kako se pise. Link to comment
Töölönlahti Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Učitaj Large bazu + players with national reputation sa svakog kontinenta i igraj se lepo k'o čovek. Link to comment
Milosh76 Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Jes pa da mi propadne 6-1 protiv Dinama i Bukuresta, 2-1 u Derbiju i 10ak utakmica bez poraza... Ha!Ocu, kad osvojim sve sto se krece ove sezone, pa cu sledecu da ucitam sve i svasta.Inace ucitao sam LB, bez national reputation a to inace uvek uradim. Zato sto sam mislio da ce ovo biti igra za upoznavanje, a ne zaista pocetak sezone. Link to comment
Moća Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Kod drugara na Win XP kad instaliram menadzera i pokusam da ga pokrenem dobijem ovo: "the application failed to initialize properly (0xc0000005) click ok to terminate the application"Kako da resim ovaj problem?Ima li ko resenje za ovo? Link to comment
189- Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 (edited) ne igram na LB nego na kastm. ubacio sam samo sve igrace iz argentine i brazila. ps cu ti ubaciti sutra.@mocahttp://www.updatexp.com/0xC0000005.html Edited November 16, 2011 by 189- Link to comment
Aleksandar88 Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 pa to kazem. igra je laka. mada, mozda zato sto jos uvek igram sa osnovnom verzijom, znaci bez pecovanja.sa partizanom osvojio duplu krunu, ali sto je najvaznije doveo sam klea i molloa iz lila za ukupno 12 milki. za one koji igraju sa nasima kupite adailtona iz vitorie. covek je dao 45 gola na 47 meceva.Ako igras bez pecovanja, protivnicki golmani uopste ne treniraju positioning i posle jedne-dve sezone nece moci nista da odbrane. Link to comment
ΟΛΥ Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 zanimljivo, evo mene u 2015. i protivnicki golmani nastavljaju sa osmicama i devetkama. evo sad nojer 9.3 za poluvreme a jest nekako laka, prvi sam u pl, lagano prosao grupu u cl... mada prejak sam, doveo i silvu, a stize i pastore za 33 milke :) Link to comment
Recommended Posts