Jump to content
IGNORED

Football Manager 09

John Coltrane

Recommended Posts

Posted

koristio sam offline verziju, secham se da je i FM09 odn. PATCH zahtevao to a ne Steam varijantu...ja se vishe bojim da nisam dobro napravio ISO fajl <_< ...ma to je to, vracam 2009-ku i marsh u qrac :D ...

Posted (edited)

usao sam sa Zvezdom u Ligu sampiona u drugoj sezoni :)tim: Stameni, Ninkov, Vilotic, Sami Kufur, DL neki matori argentinac Dominguez, Geremi, Cadu, Lazetic, Bojan Djordjic, Kruz (da, Hulio Rikardo cool.gif ) i Slavkan Perovic. u rotaciji su i Tanasijevic, Savio, Lazovic, Leka Toni a namecu se i mladi Reljic i Sreckovic. Gumu sam utopio nekim skandinavcima za 1,2 meleona evrica :D e jel neko zna sve one izraze sto mogu da se ubacuju kao touchline instructions? ja za vecinu bas i ne kontam kad da ubacim :unsure:@ Coltrane- meni npr svaki put kad ponovo pokrenem windows treba da ponovo u deamonu mountujem (sto ranije nije bio slucaj), dakle pokusavaj nesto tako nemoj da si lud da odustanes, ovo je mozda najbolji FM do sada

Edited by Un-juice
Posted
gde su oni dobri stari dani kad sam cekao sredinu novembra i ispred SKC kupovao cd za 200din?!...tad je CRACK bio chudo broj 1 i to je bilo sve copy/paste, a danas gomila sranja (mada je i ne igram ostale igrice)...dakleM- evo kako stoje stvari: ja nemam ISO fajl pa mi je Timmi rekao da napravim Image u Nero-u i da ga ubacim u Deamon Tools...to sam i uradio ali svaki put kad pokusham da odradim Save (ili jednostavno posle pola sata igranja) u sred igrice mi izbaci upozorenje da je potreban CD i da mi opcije Retry i Quit...to me najvise jebe, a ovo oko CRACK-a i PATCH-a je manji problem...shta da radim?...
Pa kad ti trazi CD ti ga ubacis preko Deamona, vratis se nazad i stisnes retry, nakon cega bi trebalo da prepozna kao da si ubacio disk.
Posted

nece, pokushavao sam...pustio sam preko torenta da ponovo skine sve (kad sam zasro pri prvoj instalaciji), a onda cu vam se ponovo obratiti za savet (valjda ne treba da ga unrar-ujem)...danas odigrah 2 sata bez problema dok nisam ishao na opciju Save (posle save-ovanja mi je trazio CD, ja u DT a tamo vec ubacen Image, pokusham ponovo, vratim se u igricu i klinkenem Retry al nista)...

Posted

jesi probao sa narezivanjem na dvd [pretpostavljam da jesi, ali chisto da pitam]?

Posted

Uzo sam Fiorentinu. Javljam kako ide. Za početak, celo stručno osoblje sam promenio i doveo boga oca

Posted
jesi probao sa narezivanjem na dvd [pretpostavljam da jesi, ali chisto da pitam]?
nisam, nemam praznih dvd kuci, probacu veceras...ovo neka pomama za Fiorom kao za Tott ili Sitijem na proshlom menadzeru?!...
Posted

E da. Igram ovu igricu od 1994-te, i ovo JESTE najbolje do sada :)

Posted

ja sam sa fiorentinom stigao do aprila mjeseca vec. pocelo je lose, ispadanje iz CL od shahtara u kvalifikacijama, jako loshih prvih 12 kola, bio sam na ivici otkaza. onda je krenula sjajna serija, i evo, sad sam u ravnopravnoj borbi za mjesto koje vodi u CL.doveo sam emanu iz betisa, prodao santanu aston vili za 9 miliona. doveo i eduarda salvioa iz lanusa i dao ga na pozajmicu u serie b. sledece godine vec planiram da par klinaca iz podmlatka bacim u vatru.ako nekoga zanima, postoji pdf knjiga 'tactical theorems', na 60 strana. ako nista, korisna je zato sto objasnjava sta znace sve one opcije kod touchline instructions.

Posted
doveo i eduarda salvioa iz lanusa i dao ga na pozajmicu u serie b.
I ja ga shortlistovao :lol:
Posted

I ja sam ga kupio, ali mi se zakucao komp dok sam radio save i propade pvih sedam kola :isuse: . A sad sve ponovo :(

Posted
ja sam sa fiorentinom stigao do aprila mjeseca vec.
Covece ti si se bas ubrzao sa FM10. Jeste da je zarazan..al ipak :) Ja sam Zvezdom idem laganica, odlican sam 4 usao sam u LE i izgubio... i tako... Dosta je realnija igra nego prosla i mnogo je dobra ova izmena sa ubacivanjem taktike i raznih zamisli. Odlicna igra zaista...
Posted

a ono, 5-6 dana, par sati dnevno. moguce je, kad si bez para pa ne mozes izac nigdje [+ je hladno]. a odavno si doneo odluku da je uchenje za pickice :)

Posted

Poceo sa Zvezdom i u prvoj takmicarskoj utakmici protiv Rabotnickog pobeda 5-1, het trik Lekica i povreda na 3 meseca u 92. minutu... Za sad mi se cini da je ova taktika fenomenalno odradjena. Sto se tice ocena igraca, ima nerealnosti u Zvezdinom timu, najvise su me razocarale ocene Isaha za koje sam ocekivao da ce biti vise, ali uprkos tome sasvim solidno za sada igra i ima prednost ispred Savija koji je odlicno ocenjen.

Posted

i ja kad sednem peglam do iznemoglosti, a kako drugachije :D ...vodim UTD (kao i svaki prethodni x godina unazad) i moze se reci da lici na scene iz real PL obzirom da sam na startu bez VDSara i Vidica (tesno dobijam uz puno golova), na sve to se i Evra povredio na 4meseca...Bambi odradio odlicno pripreme, ali ga bash i nisam ubacivao u ligashkim tekmama...@ gervasiuskoji je fazon sa tom e-knjigom obzirom da sam im ostavio mejl ali josh nisam dobio povratni?...